How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mide balonu

Drselinus1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
18
1
36
43
merhabalar,sürekli yapılan diyetler 5 kilo ver 10 kilo allar,sıkıldım artık,mide balonu taktırmaya karar verdim,hiç taktıran var mı,kilo verilebiliyor mu gerçekten,yan etkileri var mı,yardımcı olun nolur....

ben taktırana denk geldim net üzerinden. Allah korusun ölümle sonuçlanabiliyor. kilo verilmiyor ya da verilenler kat kat alınıyor. şayet kilonuz 100 ün üzerindeyse tüp mide düşünün. face tüp mide grupları var. ordan çok daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. yalnız iyi araştırın. sağlıklı bir organı yaralıyorsunuz.

ben taktırana denk geldim net üzerinden. Allah korusun ölümle sonuçlanabiliyor. kilo verilmiyor ya da verilenler kat kat alınıyor. şayet kilonuz 100 ün üzerindeyse tüp mide düşünün. face tüp mide grupları var. ordan çok daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz. yalnız iyi araştırın. sağlıklı bir organı yaralıyorsunuz.
Kilom 80 boyum 1,60 tüp mide ameliyatı olacak bi kiloda değilim,ne yapacağımı şaşırdım

80kilo nedirki canim bak ben ilk fotoda uc cocuktan sonra 120kiloydum simdi en son cocugum uc yasinda ve ikinci fotodaki halim son halim 68kiloyum suan

Eklentiler

• IMG_20170521_131530.jpg
    IMG_20170521_131530.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 255
  • IMG_20170220_105457.jpg
    IMG_20170220_105457.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 309
Karbonhidratlari olabildiğince hayatınızdan çıkarın. Yağ ağırlıklı beslenin orta düzeyde protein alın. Sebze ve et yiyin. Benzer boy ve kilodayim 2 aydır bu beslenmeyi uyguluyorum. Ve çok memnunum hem kilo verdim hem aç değilim hem mutluyum. Oneririm. Diyetisyene de gitmeniz iyi olur ameliyat düşünmeden once

Kilom 80 boyum 1,60 tüp mide ameliyatı olacak bi kiloda değilim,ne yapacağımı şaşırdım

diyet yapacaksın. ben nisanda başladım diyete. 75 kilo ile 64 e geldim bayrama kadar. kolay mı hayır değil ama yapacak bir şey yok. bu kiloyla dediğim gibi sağlıklı organı rahatsız etmek hiç doğru değil. evli misin çoluk çocuk var mı bilmiyorum ama bunlar yoksa daha da kolay. bol bol yürüyebilirsin. maddi durumun yeterliyse spor salonuna gidebilirsin. bak biz bu sayfada diyet kardeşliği yapıyoruz birbirimizi motive ediyoruz. gelirsen destek oluruz. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliligim-icin-35-kilo.836980/

diyet yapacaksın. ben nisanda başladım diyete. 75 kilo ile 64 e geldim bayrama kadar. kolay mı hayır değil ama yapacak bir şey yok. bu kiloyla dediğim gibi sağlıklı organı rahatsız etmek hiç doğru değil. evli misin çoluk çocuk var mı bilmiyorum ama bunlar yoksa daha da kolay. bol bol yürüyebilirsin. maddi durumun yeterliyse spor salonuna gidebilirsin. bak biz bu sayfada diyet kardeşliği yapıyoruz birbirimizi motive ediyoruz. gelirsen destek oluruz. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliligim-icin-35-kilo.836980/
Bende 10 kilo verdim ekim gibi maryda bir ayda geri aldımArtık direncin ve iradem kırılfı kilo alıp vermrkten,çok yoğun çalıştığım için sporda yapamıyorum değilse spor salonu ğyelipim var,oturduğum sitede de spor salonu ve havuz var ama dediğim gibi çok yoğun çalışıyorum sabah 8 akşam 6,haftada 2 günde gece nöbetiBide iradem ve sabrım kalmadı dediğim gibi,ameliyat değil bide endoskopi ile balonu yerleştiriyorlarmış aynı gün taburcu oluyormuşsun.

merhabalar,sürekli yapılan diyetler 5 kilo ver 10 kilo allar,sıkıldım artık,mide balonu taktırmaya karar verdim,hiç taktıran var mı,kilo verilebiliyor mu gerçekten,yan etkileri var mı,yardımcı olun nolur....

spor yap. yaş gençse böyle şeyleri vücuduna sokma bu vücut sana daha çook lazım..

Çevremde taktıran biri var.önce 10 kilo verdi sonra geri aldı.biraz fazla yendiğinde yada yaglı falan yediğinde miden rahatsız oluyor.anlayacagın işe yaramadı

hizli verilen kilo geri aliniyo ve bizde bi rahatlama oluyo biz kilo verince tekrar eski duzenimize geri donuyoruz benim seruvenim ucsene surdu die kolay saglikli besenmeyi artik hayatimin parcasi yaptim gunde uc ogun yiyorum ve hergun haa yuruyusumu yapiyorum yapmadigimda kendii suclu hissediyorum aliskanlik haline geldi

Bende 10 kilo verdim ekim gibi maryda bir ayda geri aldımArtık direncin ve iradem kırılfı kilo alıp vermrkten,çok yoğun çalıştığım için sporda yapamıyorum değilse spor salonu ğyelipim var,oturduğum sitede de spor salonu ve havuz var ama dediğim gibi çok yoğun çalışıyorum sabah 8 akşam 6,haftada 2 günde gece nöbetiBide iradem ve sabrım kalmadı dediğim gibi,ameliyat değil bide endoskopi ile balonu yerleştiriyorlarmış aynı gün taburcu oluyormuşsun.

ben okuduklarımdan bu mide balonundan memnun olan yok nerdeyse. ben de yoğunum. sabah 6.30 gece 12.30 ayaktayım. işim 8-5 bir evladım var. mecbur tempom yoğun. ama kendimce çözümler ürettim. öğle araları çıkıp yürüyorum. yağmur, sıcak demeden. sonra yemeklerimi gece 12-1 de hazırlıyorum. işte evde ne varsa minik saklama kaplarına koyuyorum. işte boş bulduğum yerde yiyorum. 5 dakikalık bir şey zaten. inan biz kilolu insanlar hep al verlerle yaşıyoruz. kaldı ki o balon çıkacak ve sonra dikkat etmezsen gene alacaksın. maalesef durum bu. hatta tüp mide sonrası bile geri alınıyor kilo. ben mesela sıkıldım şu an diyetten. amacım bir süre sabit tutmaya çalışmak mesela. inan senin iyiliğin için bu kadar itiraz ediyorum.

Doktorla görüştüm,ok verdi,endoktinden onay almak için tahlil yaptırıyotum,bide bunu deniyrlim bakalım,doktorun açıklamaları beni tatmin etti.

Back