Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptin taktirdinmi nasıl gidiyor bizde dusunuyordukyarın mide balonu taktırıcam taktıran var mı süreciniz nasıl geçti ?
Kaç kilosunuz acaba? Bide henüz kilo verdiniz mi az da olsaevet taktırdım bugün 3. Günüm ilk günüm biraz kötü geçti balona alışma sürecindeyim şuan daha iyiyim
Kaç kilosunuz acaba? Bide henüz kilo verdiniz mi az da olsa
E eskidencooldum :Çok iyi kilo vermişsiniz. Ben de taktırdım bugün 10. günüm ama 4.5 kilo verebildim sadece. Siz endoskopik mi taktırdınız?Benim yutulabilir mide balonu. Ekstra egzersiz fln yapıyor musunuz?
Benim kilom fazla olduğu için daha çok vermiş olabilirim bide diyetisyenim verdiği liste kadar tüketmiyorum endoskopik yaptırdım çok halsizim henüz spora başlamadımÇok iyi kilo vermişsiniz. Ben de taktırdım bugün 10. günüm ama 4.5 kilo verebildim sadece. Siz endoskopik mi taktırdınız?Benim yutulabilir mide balonu. Ekstra egzersiz fln yapıyor musun
3. Haftadayım 3. Günden sonra kramplarım geçti ama 4 gündür çok kötüyüm şu içsem çıkarıyordum üşüttüm galiba dr ilaç verdi bugün daha iyiyim 102 kiloydum boyum 169 bu hafta normal yemeklere geçtim ama hafif şeyler bi çok şeyi 1. Aydan sonra açıçakmışız siz nasılsınızE eskidencooldum :
nasil geçiyor sureciniz acaba normal yemegeye geçebiliyor muyuz, kac kiloydunuz boyunuz kacti Bn de yutabilir mide balonu cuma taktirdim bnde
nasil geçiyor sureciniz acaba normal yemegeye geçebiliyor muyuz, kac kiloydunuz boyunuz kacti Bn de yutabilir mide balonu cuma taktirdim bnde
Benim kilom fazla olduğu için daha çok vermiş olabilirim bide diyetisyenim verdiği liste kadar tüketmiyorum endoskopik yaptırdım çok halsizim henüz spora başlamadım
Teşekkür ederim inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız emeklerimiz değerBen bir hafta sıvı bir hafta püre beslendim. Normal beslenmeye dün başladım. Herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum. Beni en çok katı yiyecekle sıvı arasında yarım saat bırakmak zorluyor. Takıldığı ilk gün dışında neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. İlaçların faydası olmuş olabilir, bir de kişiden kişiye değişiyor tabi. Boyum 1.70 ama kilom çok fazla henüz yazmaya hazır değilim . Sizin de hayırlı olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız.
Bende ilk bir hafta hiç bişey yiyemedim tam düzeldim derken tekrar mide problemlerim başladı hatta ilk defa bugün listeyi tam olarak bitirdim o süreçte gitti aslındaBende diyetisyen ne yiyebileceğimi söyledi miktar vermedi, doyana kadar dedi. Tabi çabuk doyuluyor zaten. Kalori olarak 500-600 kaloriyi ancak buluyor yediklerim. Ben de hava soğuk olduğu için hiç başlayamadım egzersize. (Balonsuz olsam bu kadar az yemeye dayanamazdım ama tabi.)
Yine de daha çok kilo vermeliydim gibi geliyor.
Mide koruyucu kullanıyor musunuz? Doktorum balon durduğu sürece kullan dedi bana, belki o işinize yarar.Bende ilk bir hafta hiç bişey yiyemedim tam düzeldim derken tekrar mide problemlerim başladı hatta ilk defa bugün listeyi tam olarak bitirdim o süreçte gitti aslında
Merhaba bende pazartesi günü taktırdım bu 2.deneyimim bütün ödemim gitti 3 günde 5 kilo verdim.ama ben çok kustum ve sadece su içtim ve 3 günde 1 bardak laktozsuz süt içtim.ilk deneyimim 7 yıl önceydi ve 23 kilo vermiştim şimdi ki hedefim 30 kgyarın mide balonu taktırıcam taktıran var mı süreciniz nasıl geçti ?
Bence gayet iyi evet kullanıyorum hatta bi süredir Tranko buskas diye bi ilaç ta kullanıyorum çünkü su bile içemiyordum o sürekli çıkarıyordum kalp çarpıntısı başlamıştı şimdi bi kaç gündür iyiyim tekrar yemeye başladım bu evet listemin dışına çıkmıyorum ama aşırı tuz tüketimle istiyorum dayanamıyorum tüketiyorum mağlesef ondan dolayı 2 kilo aldım mı ödem mi topladım bilmiyorum moralim çok bozulduMide koruyucu kullanıyor musunuz? Doktorum balon durduğu sürece kullan dedi bana, belki o işinize yarar.
16. günüm -4.8 kilodayım ben. Moralim bozuluyor ama hala motivasyonum var bakalım.
Aynen ilk başta bende öyleydim inşallah isedimiz kilolara ulaşırız çünkü gerçekten çok büyük emek veriyoruzMerhaba bende pazartesi günü taktırdım bu 2.deneyimim bütün ödemim gitti 3 günde 5 kilo verdim.ama ben çok kustum ve sadece su içtim ve 3 günde 1 bardak laktozsuz süt içtim.ilk deneyimim 7 yıl önceydi ve 23 kilo vermiştim şimdi ki hedefim 30 kg
Ben de çok tuz tüketirim sizi çok iyi anlıyorum. Ödemdir bence de hiç moralinizi bozmayın düzelir mutlaka.Bence gayet iyi evet kullanıyorum hatta bi süredir Tranko buskas diye bi ilaç ta kullanıyorum çünkü su bile içemiyordum o sürekli çıkarıyordum kalp çarpıntısı başlamıştı şimdi bi kaç gündür iyiyim tekrar yemeye başladım bu evet listemin dışına çıkmıyorum ama aşırı tuz tüketimle istiyorum dayanamıyorum tüketiyorum mağlesef ondan dolayı 2 kilo aldım mı ödem mi topladım bilmiyorum moralim çok bozuldu
Hayırlı olsun. Ne kadar güzel kilo vermişsiniz ilkinde de. Kiloları geri mi aldınız devam etmek için mi tekrar taktirdınız?Merhaba bende pazartesi günü taktırdım bu 2.deneyimim bütün ödemim gitti 3 günde 5 kilo verdim.ama ben çok kustum ve sadece su içtim ve 3 günde 1 bardak laktozsuz süt içtim.ilk deneyimim 7 yıl önceydi ve 23 kilo vermiştim şimdi ki hedefim 30 kg