Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tam aksine çok iyi dönüşler alan var dlniye işe yaramadı ki acabaArkadaşım yutmuştu. Sıfır etki . Sadece ilk hafta bişi yiyemediğinden üç beş kilo verdi geri aldı aynen hepsini
İrade olmayınca tüp mide bile dönüyor eskiye. En az 3 kişi var yaptırıp sıfır etki alanAslında tam aksine çok iyi dönüşler alan var dlniye işe yaramadı ki acaba
3 eylülde taktırdım. Çok zorlanıyorum . Bu kadar ters köşe olacağımı düşünmedim . Diyete uymadığından olabilir tabi ama kusmalar , şişmeler yanmalar hala devam ediyorMerhabalar mide balonu taktirmayi düşünüyorum. Endoskopik olandan. Daha önce taktıran nasıl bir süreç yaşadı kaç kilo verdi acaba
Aynen benımde yakınım taktırdıArkadaşım yutmuştu. Sıfır etki . Sadece ilk hafta bişi yiyemediğinden üç beş kilo verdi geri aldı aynen hepsini
Merhaba Eylül ayının 23 taktırdım 98 ile başladım bu gün 7 ci günüm 94 kiloyum bu kısa sürede bu sekilde ilerlemek beni daha da çok motive ediyor ilk etap benim için zordu mide ağrısı bulantı ama geciyor yaptırdığıma deydi diye biliyorsunuz ben deftere gün ay olarak her gün kilo kontrolü yapıyorum..Merhabalar mide balonu taktirmayi düşünüyorum. Endoskopik olandan. Daha önce taktıran nasıl bir süreç yaşadı kaç kilo verdi acaba