MİDE BALONU OPERASYONU

Bugem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
15
1
38
MERHABA ARKADAŞLAR MİDE BALONU OPERASYONU OLMUŞ YADA OLACAK BİRİNİN TECRÜBE VE GİKİRLERİNE İHTİCAHIM VAR

Çok uzun zamandır diyetteyim ama artık sabrım kalmadı bitmek bilmeyen açlık krizlerime karnım tıka basa dolunca dünyada benden iyi yok!! Sırf mücadele verdiğim diyetime bundan sonra balonla devam etmk istiyorum. Balon midede tokluk hissi yarattığında 4/1 porsiyonlara kadar düşürüyormuş yeme arzusunu. Deneyimli olan var mı aranızda önerirmisiniz ?

Forumunçok kullanamıyorum yeni üyeyim sürekli konu açıyorum çünkü hiç cavap gelmiyor

Telefondan yazıyorum yazım ve imla kuralların da çok hata oluyor kusura bakmayınEn Büyük TÜRKİYE

Kac kilosun ki

Mide balonu taktırdın mı sen ? - ay neolur taktırdıysan yada bilgin varsa yazarmısın

Bu arada en çok gördüğüm kilo 110 şuan 82 ama bıktım artık açlık hissinden geri kalan kilomu balonla vermk istiyorum

Hayır silikon ve mideye uyumlu bir balonun amliyatsız kesisiz bir yöntemle ağızdan mideye yerleştirilmesi işlemi ve ben mide balonu yaptırmış sonuçlarını öğrenebileceğim kimseyi bulamadım oyuzde ertelemek zorunda kalacağım günlerdir araştırıyorum:işsiz:

Mide balonu taktırdın mı sen ? - ay neolur taktırdıysan yada bilgin varsa yazarmısın
Yok canim taktirmadim kilonu merak ettim sadece
Ozan orhon yaptırmıştı patladi diyodu cok eskiden izlemistim.
O bikkinlik hissi bende de var herkestede oluyo
Ben 102den 95lerde surunuyorum
Sen ne guzel vermissin

X