W wefliegen Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2018 1 0 28 Eylül 2019 Konu Sahibi wefliegen #1 herkese merhabalar. ankarada güzel bir merkez arıyorum mide balonu ameliyatıyla ilgilenen. içinizde ameliyatı olanlar varsa tavsiye doktorlarını ve fiyatı hakkında bilgilendirme yapabilirler mi acaba?
herkese merhabalar. ankarada güzel bir merkez arıyorum mide balonu ameliyatıyla ilgilenen. içinizde ameliyatı olanlar varsa tavsiye doktorlarını ve fiyatı hakkında bilgilendirme yapabilirler mi acaba?
ilknur_v Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2012 20 6 24 Kasım 2019 Konu Sahibi wefliegen #2 Merhaba . Bugün 4. Günüm istersen deneyimimi paylaşabiliim
H Hlya30 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 8 2 35 3 Ocak 2020 Konu Sahibi wefliegen #3 ilknur_v .!.: Merhaba . Bugün 4. Günüm istersen deneyimimi paylaşabiliim Genişletmek için tıkla... merhaba kaç kilo verdiniz işlemden sonra çok mide ağrısı oldu mu deneyimlernizi anlatırsanız çok sevinirim
ilknur_v .!.: Merhaba . Bugün 4. Günüm istersen deneyimimi paylaşabiliim Genişletmek için tıkla... merhaba kaç kilo verdiniz işlemden sonra çok mide ağrısı oldu mu deneyimlernizi anlatırsanız çok sevinirim
H Hlya30 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 8 2 35 12 Ocak 2020 Konu Sahibi wefliegen #4 Merhaba bende yaptırmak istiyorum çok ağrın oluyor mu mide bulantısı falan bide kaç kilo verdin deneyimlerini anlatırsan sevinirim
Merhaba bende yaptırmak istiyorum çok ağrın oluyor mu mide bulantısı falan bide kaç kilo verdin deneyimlerini anlatırsan sevinirim
Z Zezemmmmz Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2018 28 5 49 24 Şubat 2020 Konu Sahibi wefliegen #5 ilknur_v .!.: Merhaba . Bugün 4. Günüm istersen deneyimimi paylaşabiliim Genişletmek için tıkla... Evet bende düşünüyorum, süreci paylaşabilir misiniz rica etsem. Birde nerde ve ne kadara yaptırdınız?
ilknur_v .!.: Merhaba . Bugün 4. Günüm istersen deneyimimi paylaşabiliim Genişletmek için tıkla... Evet bende düşünüyorum, süreci paylaşabilir misiniz rica etsem. Birde nerde ve ne kadara yaptırdınız?