ay kac kiloymus acaba? su resimde olsa olsa 60 gorunuyor.
cok uzuldum, yazik etmis kendine.
cok tehlikeli bir ameliyat, bir suru olenler oluyor bu ameliyattan, hala yasaklanmamis olmasini anlayamiyorum.
acaba bizim doktorlarimiz mi basarisiz bu ameliyatta ?
aynen katiliyorum. onu yonledniren doktora sasiriyorum ben.Ben başarısız olduklarını düşünmüyorum kişinin yapısıyla alakalı olduğunu duymuşdum her kişiye bu uygulama yapılmıyor hele Zayıf olana asla özel hastaneler yspıyormu bilmiyorum,bu balon tehlikeli zaten mide küçültme ameliyatı daha risksiz ve kesin çözüm.
Abimin çok kilolu bi arkadaşı vardı şekeri vardı ama öle böle kilo değil iki tabureye sığmıyordu devlet hastanesinde SGK destekli miğde küçültme ameliyatı oldu Görenler tanımıyorlar okadar değişdiki insülinide bırakmış şekerdende kurtuldu çok şükür.
Bu kız zaten Zayıf çok saçma bi doktorun bunu yapması.
Doktor elbet hatalıdır ama bazı insanlarda çok ısrarcı oluyor Ozan Orhonu unutmamak lazım kaç kez Ölümden döndü bu balon yüzündenaynen katiliyorum. onu yonledniren doktora sasiriyorum ben.
evet bende gisede calisan bir bayan taniyorum, cok kiloluydu, ameliyat oldu smdi cok iyi olmus. o galiba mide kucultmeydi.
maşallah size :) evladınızı da sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız inşallahBen tup mide ameliyyatlisiyim benim hocam bana en iyisini onerdiEki Görüntüle 1556302
Milyonda bir bile olsa bi ihtimal işte korkutmaya yetiyorMide Balonu ameliyatı diye bir şey yoktur. Ameliyat değildir vücutta her hangi bir kesi vb birşey yoktur.
Mideye Endoskopik olarak hastanın midesine inilir ve orada katater eşliğinde balon şişirilir(Balon içine metilen mavi su ile) bırakılır. . Ben Medikal işi yapıyorum şuana kadar sayısız hastaya mide balonu takılımında bulundum şuana kadar komplike olacak bir durum görmedim malesef. Milyonda bir ihtimal bu balon patlar ise hastanın idrarından mavi su gelir . En yakın endoskopi merkezine giderek çıkartırabilir.
Yani Risk yok Sadece karalama yapılıyor bence .