- Konu Sahibi benebakbiyo
-
hımm kötu bıdeneyım olmus ınsallah busefer vardır ve tam tutunur mınıgınız. bugune kdar bendede cok bısey yoktu agrılarım yoklayıp gıdıyodu sadece hastalancagmı dusnuyodum halda dusunuyorum gercıde mıdem sıkıntı olunca bı suphe dustu ıcıme. benım gecıkme olcakmı olmıcakmı onu beklemem lazım dahaoda onumuzdekı haftayı bulucak zaten. inş gusel haberler verirsin.:))
İnşallah bakalım :) bu ay ilk denememızdı bızım sogan ve kecıboynuzunu uyguladım yumurtlama haftam harıc ılıskı gunlerını moda mod yapmadık.tutmamısta olabılr yani şaşırmıcam.:)daha erken dıye dusunurken bu sıteyı bulunca gaza geldım :)))hayırlı zamanda hayırlısından versin Rabbim inşallah hepimize çok sagolun cvplar ıcın cıkmam lasım sımdı benım eşim yinemi kulup yinemi diye söylenp duruyor :))
bu arada az once gıdıp aldım test yaptım tek cızgı cıktı negatıf cıktı ıyıde adetımde olmuyo hıcbıse anlamadım bu ısten ben yaa
daha önce bukadar gecıkmen olmusmuydu hiç
hc bı zaman olmamıştı. ılk defa bole oluyor şaşırdım kaldım yarın saglık ocagına gıdıp sorcam bakalım nolcak hayırlısı ınsallah ya kk dakı kızlar kımyasal gebelık olabılır dıyolar bıraz daha bekle dıyolar her hamılelık testte bellı olmaz dıyolar
hımm bekle bakalım benımde 10gunun sonunda gelmıstı kırmızılar bende kan testı yaptırmıstım 7.gunde ınsanın sınırlerı bozuluyor doktora dedım hamıle degılsem neden hastalanmıyorm ozaman dıye saskın saskın bakmıstı kadın yuzume :) stresten hava degısımınden olabılır yenı evlısın onunda etkısı olabılır felan demıstı.
aynen bende hastaandım bat 8 subattı 1 gunde erken geldi.sanırım psıkolojık bıseydı yıneılk denemeydı yanı dıkkat ettıgmız zaten yenıden erteledık bebek dusuncesını kacırdım anlıcagn ben treni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?