• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide ameliyati doktoru

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
30
Merhaba arkadaslar,

Ben 79 kilo, 1.65 boyunda ve 25 yasindayim. MBI 29.0 ama, MBI hicbir sey ifade etmiyor, MBI'me gore mide ameliyatina uygun degilim, ancak karin bolgem 110 CM (elma tipli) ve sirt sorunlarim var bu yuzden. Bana baktiginda, ah 100 altinda demezsiniz. Kendim bin turlu diyet yapmaya calistim ama sonuc husran. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda BMI indexin 35'ten fazla olmadigi zaman ameliyat icin reddeliyorsun, acaba aramizda biraz dusuk kiloyla ameliyat olanlar var mi? hangi doktorda ve ucreti ne kadardi?

Mesela Danla bilicte aslinda ameliyata uygun degildi, ama yaptirdi benimde baska carem yok cidden. Karin bolgem 110 cm resmen ya, 80 altinda olmasi gerekirken....

Arkadaslar MBI ile kastim VKI (vucuk kitle indexi) pardon
Türkiye de devlet hastanelerinde 40 ve üzerilerine ameliyat yapıyorlar. İstisnai durum olarak şeker hastalığı vs. İçin yapılıyor.
Bence sana mide botoksu vs. Önerirler. Vki 29 çok fazla değil.

3 sene oldu ameliyat olalı

Türkiye de devlet hastanelerinde 40 ve üzerilerine ameliyat yapıyorlar. İstisnai durum olarak şeker hastalığı vs. İçin yapılıyor.
Bence sana mide botoksu vs. Önerirler. Vki 29 çok fazla değil.

3 sene oldu ameliyat olalı

Sen ne ameliyati oldun?

siz devlette mi oldunuz ? süreç nasıl işliyor bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum kızım biraz küçük zor olurmu yada 2. çocuktan sonramı yaptırsam bilmiyorum ama mutsuz olduğum kesin :(

siz devlette mi oldunuz ? süreç nasıl işliyor bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum kızım biraz küçük zor olurmu yada 2. çocuktan sonramı yaptırsam bilmiyorum ama mutsuz olduğum kesin :KK43:
3 sene önce oldum. Ameliyattan sonra bi süre ağır bişi kaldırmamak gerekiyor. Cocuklarda malum kucak kuşu. Zor olabilir bu yönden

3 sene önce oldum. Ameliyattan sonra bi süre ağır bişi kaldırmamak gerekiyor. Cocuklarda malum kucak kuşu. Zor olabilir bu yönden
nekadar süre kaldırmamak gerekiyor ve birde iyileşme süreci felan uzun oluyormu evde ne kadar istiraat etmek gerekiyor

[/QUOTE
tekrar merhaba :)
ben bu defa karar verdim ama doktor konusunda emin olamıyorum nerde ve hangi doktora oldunuz ameliyatınızı

Devlette ameliyat olmuştum. Doktor özele geçmiş bu yüzdrn pek tavsiye edemeyeceğim ilgili değildi hastasıyla

Back