Microsoft office yükleyemiyorum

Turuncubitki

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
20
3
6
30
Arkadaşlar Merhaba bu gece çalışmam lazım ancak microsoft office programı yok bilgisayarımda ve internetten denedim indiremedim ücretsiz hangi siteden indirebilirim bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

Arkadaşlar Merhaba bu gece çalışmam lazım ancak microsoft office programı yok bilgisayarımda ve internetten denedim indiremedim ücretsiz hangi siteden indirebilirim bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

Office lisanssız indirilmiyor bildiğim kadarıyla. Hatta indirilmiyor. Ben korsan kullandığımda da hep cdden yüklüyorduk sanki.

Çok anlamam bu işlerden ama, sen yine de beni pek dikkate alma.

Ay bu beni çatlattı geçenlerde çatlattı resmen. Ücretsiz bulamadım. Satın almak zorunda kaldım. Hakikaten var mı bir yolu bunun kızçeler?

Ücretsiz indiremezsiniz çünkü imkansız. Lisans keyi lazım. Ancak ve ancak deneme sürümü falan bulabilirsiniz o da süreli tabi. Mesela 15 gün, 30 gün falan. Programı herhangi bi siteden indirip kurduktan sonra internette lisans keyi bulup ve o keyi girip süreli yani geçici olarak kullanabilirsiniz. Tabi bu korsan bir yol. Orijinalini alıp kullanmanız lazım.. Aktivatör tarzı programlar var ama virüs bulaştırıyor.

Anladım yani satın almam daha doğru çünkü çok bilgisayardan anlamıyorum hiç değilse sağlıklı yoldan ilerlerim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için çok saolun iyi geceler

wps office diye bir program indirdim şimdi indirmesi hem hızlı ve kolay hemde ücretsiz program sadece ingilizce ama herşey var excel word falan sevdim ben eğer indirmek isteyen olursa tavsiye ederim şuanlık sorun yok çalışmaya başladım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…