Microgynon kullanırken regl olmamak

eskidenolsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Ankara
Arkadaşlar 5-6 aydır düzenli olarak microgynon kullanarak korunuyorum. Normalde hap bittikten sonra 1 hafta ara verdiğim dönemde regl olurdum. Ancak bu ay hap bittikten sonra regl olmadım. Diğer kutuya başlayalı 9 gün oldu hala regl olmadım. Dün acaba hamile miyim deyip test yaptım tek çizgi yani negatif çıktı. Acaba yine de hamilelik ihtimali var mıdır sizce?

Arkadaşlar 5-6 aydır düzenli olarak microgynon kullanarak korunuyorum. Normalde hap bittikten sonra 1 hafta ara verdiğim dönemde regl olurdum. Ancak bu ay hap bittikten sonra regl olmadım. Diğer kutuya başlayalı 9 gün oldu hala regl olmadım. Dün acaba hamile miyim deyip test yaptım tek çizgi yani negatif çıktı. Acaba yine de hamilelik ihtimali var mıdır sizce?

arkadaslar ben bu sitede yeniyim ve bir şey sormak istiyorum çok acilinden gebelikle ilgili lütfen bana yardımcı olur musunuz

arkadaslar microgynon dogum kontrol hapına basladıktan 3gün sonra eşimle ilişkiye girdik ve ben regl dönemi dışında basladım bu ilaca şu anda regl günüm 5 6 gün geçiyor hala regl olmadım test yaptırmayı düşünüyorum acaba hamile miyim lütfen bana yardımcı olur musunuz

Back