arkadaşlar
ilk kez microgynon kullanıyorum. 21 günlük içmem gereken hapı içtim.7 günlük ara verilmesi gereken dönemde yalnızca 3 gün ara verebileceğim.bir sakıncası olur mu bu durumun bana yardım edin!
neden ama???
sanmıyorum ama yineden bir doktorunuzla göüşün kesin bilgiyi ancak o verebilir size..
sanırım adet geçiktirmek için sizin bahsettiğiniz bu yöntem kullanılıyor.onunlamı ilgilisi var?
canım muhakkak 7 gün ara vermelisin doğum k.hapları öyle istediğin anda içilip istediğin zamanda bırakılmaz..
21 gün içiyoruz 7 gün ara veriyoruz..
böyle kullanırsan ancak korur...
arkadaşlar ki yeni kullanacaklaradır hitabım.
microgynon ı kullanırken bir haftalk ara veremedim.ve bu konuda celişkilerim vardı ne olacak nasıl olacak diye...
hiçbirşey olmadı.
hamile kalmadım ki ben hemen hemen her hapın nadiren görülür diye belirttiği yan etkileri yaşayan biriyim.ben de olmaması sans değildir bu bakımdan.aynı durumda kalan arkadaslara not olsun...
merhaba;
ben 2,5 - 3 sene kullandım ve haziran 2008 de kullanıma son verdim ama kaç aydır kullanmamış olmama rağmen hamile kalamıyorum neden acaba
teşekkürler....
canım bende 1 yıl kadar kullandım geçen sene ocakta bıraktım biraz kendimiz korunduk tam korunmayı bırakalı 7 ay oldu hala bir şey yok hayırlı olsun artık diyorum
arkadaşlar ben bu ilacı 3 aydır kullanıyorum
ancak şuan öğreniyorum ki yanlış kullanmışım
çünkü ben adetimin ilk günü kullanmaya devam ettim ilaç bittikten 4 dün sonrada adet oldum
normalde 7 gün ara verilmesi gerekirken ben 4 gün ara vermiş oldum 2 ay boyunca dünde adetimin ilk günüydü ve yine bir adet ilaç içtim ilacı içmeye devam etmeyeceğim 7. gün başlayacağım kalanlara ama bu içtiklerimin yan etkisi olur mu acaba:18: