Microdalga fırın kulananlar yardımınız gerek..

ozlemn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
112
6
43
Merhaba benım microdalga fırınım bozuldu (Sinbo) tamir için 50 tl ıstedıler bende yenisini almayı düşünüyorum, biraz arastırdım ama kullananlarında fikrini almak istiyorum, pişirme ısıtma ve ızgara özeliği bir arada olanlar var onlardan alsam mı kullanıslımı deneyen varmı birde bendeki mekanik ayarlıydı, digıtal ayarlı alsam daha mı ıyı olur dıgıtalde ısıtılan gıdanın mıktarı falanda giriliyor ve ona göre ısıtma yada pişirme yapılıyor sanırım whirpool un bir modeli var hhoşuma gitti amw204 , siz hangi markaları kulanıyorsunuz artıları ve eksilerini yazarsanız bana cok yardımcı olursunuz malum krizde var ama microdalgalarda vazgecılmıyor calışanlar için özellikler, çok pahalı lmayan ve özellıklı bir mikrodalga bulmayı ümit ediyorum, şimdiden hepinize teşekkürler..a.s.

Benim mikrodalgam, kumtelin 1.17 olanından ve dijitalsiz olanından.
Arkadaşlarımın var zamanında büyük paralar verdiler dijital ve ızgara özelliğide var ama sadece ısıtmada kullanıyorlar.
Pişirmede tam bir fiyasko, benimkinin kullanma kılavusunda bir sürü tarfi var ama olmuyor, ısıtmadan çok güzel ama, poaça, açma, simit tarzı şeyler ısıttığımda taş gibi oluyorlar.

bende sinbo kullanıyorum ..ve sadece ısıtma amaçlı ,asla yemek filan pişirmem ızgara yapmam.bence sadece ısıtma için kullanın,pişirmek için zaten fırınlarımız var ocaklarımız var ,bir gıdayı bu kadar çok radyoaktif dalgaya maruz bırakmayın derim..

ben ısıtma ve çözdürme amaçlı kullanacağımdan pişirme özeelliği olan makinaları tercih etmedim. Zaten alırken pişirme işlemi pekte verimli olmadığından tavsiye etmemişlerdi.güvenli denilse de ben de uzun sureli kullanma taraftarı değilim açıkçası.
benimkisi arcelik, digital degil ama gerekte yok zaten.ne kadar basit o kadar iyi benim için:))

Sen en büyük hatayı sinbo alarak yapmışsın canım. Mikrodalgam Beko 6 yıllık ısıtma amaçlı kullanıyorum sadece.Dijital değil manuel.Ben çok memnunum.

bir kere sinbo rondo almıştım iade ettim hemen bozuldu. Allahtan aldılar bir dahada tövbe dedim.
ben yılbaşında Arçelik in mikrodalga fırınını almıştım. kampanyadaydı. normal fiyatı 150 miş. 100 tl ye inmiş. pişirme ısıtma çözücü özellikli. çokta memnunum. kek bile yaptım. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…