- 26 Ocak 2019
- 3
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzayse
-
Hiç konusmadım çünkü bilgilendirmeyi pek seven insanlar değiller bence ne kadar ne sorsam çok cevap vermiyorlardı ve ben de acıkcası cok sogudum oradan..Ben de o bayana gitmeyi düşünüyorum yaptırali 5 gun oldu ve çok pişmanım sen yaptıranlarla konuştun mu canım
Merhaba, dün microblading ile kaşlarımı yaptırdım ama korkunc hissediyorum ve hemen cıkarttırmak istiyoruö, internette araştırdım ve özge tomar diye bir bayanın bitkisel solusyonla sildiğini gördüm, daha önce yaptıran var mı? İnternet sayfasında bir sürü fotograf paylasılmış gayet başarılı ve hatta daha önce yaptıran birini ekleyip sordum vs ama dünden beri cok mutsuzum ağlıyorum sürekli ve emin olamıyorum daha cok zarar verirse diye korkuyorum lütfen yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın
Mrb canım neden solüsyonu onermiyorsunSolusyonla sildirme işlemini sakın yaptirmayin . Yüzünüzü mahvetmeyin. Picosil cihazi disinda da hicbir lazerle sildirmeye de kalkmayin. Sonra daha cok üzülürsünüz. Dönüsü olmayan işlerle uğraşmak durumunda kalmayin.
Bu konudan muzdarip olmuş ve nihayet kurtulmuş birisi olarak tavsiyem bu yönde .
Mrb canım neden solüsyonu onermiyorsun
Yazalı baya olmuş ama şu an ben sizin yaşadığınızı yaşıyorum, son durumunuz nedirMerhaba, dün microblading ile kaşlarımı yaptırdım ama korkunc hissediyorum ve hemen cıkarttırmak istiyoruö, internette araştırdım ve özge tomar diye bir bayanın bitkisel solusyonla sildiğini gördüm, daha önce yaptıran var mı? İnternet sayfasında bir sürü fotograf paylasılmış gayet başarılı ve hatta daha önce yaptıran birini ekleyip sordum vs ama dünden beri cok mutsuzum ağlıyorum sürekli ve emin olamıyorum daha cok zarar verirse diye korkuyorum lütfen yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın
once lazer sonra solusyon kullanilsa olur mu?Geride kalan biraz sarı rengi saymazsak ben kurtuldum sayılır. 3 seans solüsyonla silme yaptırdım. üstüne de 3 seans pikosil lazer..şu anda çok az sarımsı leke kaldı her gün mecbur kapatıyorum..
Hangi pikosil makinesi kullanildi?Geride kalan biraz sarı rengi saymazsak ben kurtuldum sayılır. 3 seans solüsyonla silme yaptırdım. üstüne de 3 seans pikosil lazer..şu anda çok az sarımsı leke kaldı her gün mecbur kapatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?