• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Microblading

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
32
Merhaba ,istanbulda uygun ve kaliteli microblading yapan yer önerisi olan varmdıır?

İbrahim Tatlıses olmak istiyorsan hepsi aynı en iyisi bile berbat edebiliyor bence vazgeç bu sevdadan

Kesinlikle vazgeç bence de. Bugun Nisantasinda cok ama cok unlu birine yaptirdim. Recep ivedik gibiyim. Bilmiyorum bu renk dort bes gune akacak dogallasacak diyorlar Ama hic umudum yok. Evde ne yapsam da rengini silebilsem diye saatlerdir internetteyim. 😔

Kesinlikle vazgeç bence de. Bugun Nisantasinda cok ama cok unlu birine yaptirdim. Recep ivedik gibiyim. Bilmiyorum bu renk dort bes gune akacak dogallasacak diyorlar Ama hic umudum yok. Evde ne yapsam da rengini silebilsem diye saatlerdir internetteyim. 😔
Hiç elleme. 3-4 güne kabuk bağlayıp atacak. Şekli iyiyse çok kullanışlı birşey. İlk 2-3 çok koyu oluyor sadece. Ben 3 kere yaptırdım. İstanbuldayım. Ama şeklinden hala memnun olamadım.

Ve hatta
Hiç elleme. 3-4 güne kabuk bağlayıp atacak. Şekli iyiyse çok kullanışlı birşey. İlk 2-3 çok koyu oluyor sadece. Ben 3 kere yaptırdım. İstanbuldayım. Ama şeklinden hala memnun olamadım.
Dün acaba biraz geçer mi umuduyla temizleyicimle yıkadım. Su değdirmeyin dediler ama değdirdim. Zaten silerken bile havluyla acıyor. Şekli de çok kalın oldu.eşim çocuklarım hepsi sen naaptın diyorlar? O derece 😔 Hayır yaptırırken kadına da dedim ben doğal istiyorum diye. Sen merak etme kaşların çok güzel ben biliyorum dedi.
Beklyicrm bakalım ne olacak? Üç hafta sonra da rötüş varmış 🙄 gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.

İnce ve seyrek kaslarim var,en son sacimi boyattigimda kuaforum israr etti..sana guzel bi kas yapalim yuzun cok silik dedi..
Simdi forumda yazilanlar falan aklim.karisti,gozum korktu cunku acik tenliyim,,sariliga yatkinim.. anlattiginiz kaslar bende olsa naparim bilmiyorum..
Bu arada kuaforum tek kasi 600₺ dedi ve 2 yil bitmus hala muntazam dedi kendi kasini gostererek...bilemedim..yaptirayim mi ,yaptirmayim mi

Back