- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
-
- Konu Sahibi Puddingmuf
Merhaba hanimlar
Benim kaslarim cok ince ve cok kavisli. Kalinlasmasi icin 2 aya yakin hic almadim-bir kilini bile- ama sadece ust kisimlardan cikti ve kaslarim daha da kavisli oldu. Kavisi azaltmak icin ustten kaslarimi aldirttigimda da ultra inceliyor. Gozlerimin iriligine ve yuzunun yapisina ince kas cok silik duruyor. Biraz arastirdim, microblading yontemi ile dogal gorunumlu kaslar mumkun gibi. Yaptiran var mi, nasil sonuclar aldınız, kullanimi uzun sureli ve kolay mi?
Ben 4 yil once yaptirdim. Ankara daki en iyi yapan kişi idi güya. Kaşlarım çok ince idi.
Ertesi sene bütün boyalar kızardı. Kırmızı kaş ile gezdim 1 yila yakin. Çok çok pisman oldum. 1 senedir de her ay lazerle sildirme işlemi yaptirdim. Size tavsiyem asla ve asla yaptirmayin. Onun yerine kaşlarınızi uzatıcı yontemler deneyin. Sildirdikten sonra ben de deniyorum ve eskiye oranla çok uzadi. Kaş vitamini yaptirin, kendiniz evde sarimsakla bakim yapin. Zeytinyagi ile masaj yapin. Vazelin kullanin. Bununla ilgili youtube da çok videolar var. Dogal yontemlerle uzatin kaşlarınızı.
Instgramda essydgn profilini de inceleyin lutfen. Oncesi ve sonrası kaşlarin halini gorebilirsiniz.
Cevap icin cok tesekkur ederim. Yalniz zaten her yil yenilenmesi gerekmiyor mu? Ben arastirirken belli bir sure sonra yenilenmesi gerektigini okudum. Ama diyelim ki yenilemedik, o kirmizilik kaliyor mu yani
Hayir tabi ki her yıl yenilenmesi gerekmiyor. Adı üstünde kalıcı makyaj. Yaptiran ve yillardir kullanan bir çok tanidigimda var. Benim sanssizligim yapan kisinin ünlü olmasina aldanmak ve foto paylaşımlarına inanmis olmak. O kadar para almasina ragmen,
Boyalarinin kalitesiz olmasina anlam veremiyorum. Neyse ki artik bu işi yapamıyormuş, yasaklanmis. Sadece egitim veriyormuş.
Peki yaptiran tanidiklariniz memnunlar mi? Yani genel olarak memnuniyet orani nasil?belki sizin sanssiz bir deneyiminiz olmustur. Cok gecmis olsun bu arada. Ben cesitli seyler denedim kalinlastrmak icin ama surdugum her sey zaten normalde kaslarimi aldigim yerlere ekstra kil cikartti. Mesela kavislerimin alti hep bos, alttan hic kalinlastiramadim sadece ustten cikiyor ki zaten iyice kavisli oluyor :/
Annem yaptırdı, 1 sene oldu tekrar gerekiyor ama.
İyi bakmak lazım, yoksa sürekli rötuş istiyor.
Gayet doğal oldu.
Ama şuan pudralama tekniği ile daha doğal bir görüntü elde ediliyor, araştırın derim.
Ben yaptıMerhaba hanimlar
Benim kaslarim cok ince ve cok kavisli. Kalinlasmasi icin 2 aya yakin hic almadim-bir kilini bile- ama sadece ust kisimlardan cikti ve kaslarim daha da kavisli oldu. Kavisi azaltmak icin ustten kaslarimi aldirttigimdinceliyor. Gozlerimin iriligine ve yuzunun yapisina ince kas cok silik duruyor. Biraz arastirdim, microblading yontemi ile dogal gorunumlu kaslar mumkun gibi. Yaptiran var mi, nasil sonuclar aldınız, kullanimi uzun sureli ve kolay mi?
Bende İzmir’de Yasemin Bedir BEuty estetik Yasemin hanıma yaptırdım 2 yıl oldu zaten iki seans yapıyor gayet memnumum evet renk açılıyor ömür süresi var ama herkeste farklı die biliyorum ben benimki kendi kaşımdan ayırt edilemeyecek kadar doğal oldu izmirde ki herkese tavsiye ederimAnnem yaptırdı, 1 sene oldu tekrar gerekiyor ama.
İyi bakmak lazım, yoksa sürekli rötuş istiyor.
Gayet doğal oldu.
Ama şuan pudralama tekniği ile daha doğal bir görüntü elde ediliyor, araştırın derim.
Bende İzmir’de Yasemin Bedir BEuty estetik Yasemin hanıma yaptırdım 2 yıl oldu zaten iki seans yapıyor gayet memnumum evet renk açılıyor ömür süresi var ama herkeste farklı die biliyorum ben benimki kendi kaşımdan ayırt edilemeyecek kadar doğal oldu izmirde ki herkese tavsiye ederim
Merhaba, ben İstanbul'da Nazlı Teoman da yaptırdım gayet memnunum tavsiye edebilirim. Doğal görünüyor, yüzüme göre oran belirleyip yaptılar 8 ay oldu hala ilk günkü gibi. Daha önce yaptırdığımda kaşlarımın renginden daha koyu renk olmuştu çok kötüydü. Birde üstüne haklıymış gibi boya akınca aynı renk olacağını söylediler. Büyük marka tercihinden çok, daha önce yaptığı işlere bakmanızı öneririm.Merhaba hanimlar
Benim kaslarim cok ince ve cok kavisli. Kalinlasmasi icin 2 aya yakin hic almadim-bir kilini bile- ama sadece ust kisimlardan cikti ve kaslarim daha da kavisli oldu. Kavisi azaltmak icin ustten kaslarimi aldirttigimda da ultra inceliyor. Gozlerimin iriligine ve yuzunun yapisina ince kas cok silik duruyor. Biraz arastirdim, microblading yontemi ile dogal gorunumlu kaslar mumkun gibi. Yaptiran var mi, nasil sonuclar aldınız, kullanimi uzun sureli ve kolay mi?