Kalıcı Makyaj Uygulamaları Microblading teknigiyle kas yaptirmak

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Puddingmuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
2.049
4.345
Merhaba hanimlar
Benim kaslarim cok ince ve cok kavisli. Kalinlasmasi icin 2 aya yakin hic almadim-bir kilini bile- ama sadece ust kisimlardan cikti ve kaslarim daha da kavisli oldu. Kavisi azaltmak icin ustten kaslarimi aldirttigimda da ultra inceliyor. Gozlerimin iriligine ve yuzunun yapisina ince kas cok silik duruyor. Biraz arastirdim, microblading yontemi ile dogal gorunumlu kaslar mumkun gibi. Yaptiran var mi, nasil sonuclar aldınız, kullanimi uzun sureli ve kolay mi?

Ben 4 yil once yaptirdim. Ankara daki en iyi yapan kişi idi güya. Kaşlarım çok ince idi.
Ertesi sene bütün boyalar kızardı. Kırmızı kaş ile gezdim 1 yila yakin. Çok çok pisman oldum. 1 senedir de her ay lazerle sildirme işlemi yaptirdim. Size tavsiyem asla ve asla yaptirmayin. Onun yerine kaşlarınızi uzatıcı yontemler deneyin. Sildirdikten sonra ben de deniyorum ve eskiye oranla çok uzadi. Kaş vitamini yaptirin, kendiniz evde sarimsakla bakim yapin. Zeytinyagi ile masaj yapin. Vazelin kullanin. Bununla ilgili youtube da çok videolar var. Dogal yontemlerle uzatin kaşlarınızı.

Instgramda essydgn profilini de inceleyin lutfen. Oncesi ve sonrası kaşlarin halini gorebilirsiniz.

Cevap icin cok tesekkur ederim. Yalniz zaten her yil yenilenmesi gerekmiyor mu? Ben arastirirken belli bir sure sonra yenilenmesi gerektigini okudum. Ama diyelim ki yenilemedik, o kirmizilik kaliyor mu yani

Cevap icin cok tesekkur ederim. Yalniz zaten her yil yenilenmesi gerekmiyor mu? Ben arastirirken belli bir sure sonra yenilenmesi gerektigini okudum. Ama diyelim ki yenilemedik, o kirmizilik kaliyor mu yani

Hayir tabi ki her yıl yenilenmesi gerekmiyor. Adı üstünde kalıcı makyaj. Yaptiran ve yillardir kullanan bir çok tanidigimda var. Benim sanssizligim yapan kisinin ünlü olmasina aldanmak ve foto paylaşımlarına inanmis olmak. O kadar para almasina ragmen,
Boyalarinin kalitesiz olmasina anlam veremiyorum. Neyse ki artik bu işi yapamıyormuş, yasaklanmis. Sadece egitim veriyormuş.

Peki yaptiran tanidiklariniz memnunlar mi? Yani genel olarak memnuniyet orani nasil?belki sizin sanssiz bir deneyiminiz olmustur. Cok gecmis olsun bu arada. Ben cesitli seyler denedim kalinlastrmak icin ama surdugum her sey zaten normalde kaslarimi aldigim yerlere ekstra kil cikartti. Mesela kavislerimin alti hep bos, alttan hic kalinlastiramadim sadece ustten cikiyor ki zaten iyice kavisli oluyor :/

Evet memnun olanlar var elbette. Iyice araştırıp buna karar vermenizi tavsiye ederim. Cok hafif bi sekilde yaptirin. Bosluklariniza. Ünlü olmus ancak boyalari kalitesiz olan, bu konuda ciddi egitimleri deneyimleri olmayanlara yaptirmayin. Çünkü her önüne gelen bir hafta egitim alip sertifikasini alip bu işin uzmani olduğunu soyleyip islem yapiyor.

Annem yaptırdı, 1 sene oldu tekrar gerekiyor ama.
İyi bakmak lazım, yoksa sürekli rötuş istiyor.
Gayet doğal oldu.
Ama şuan pudralama tekniği ile daha doğal bir görüntü elde ediliyor, araştırın derim.

Pudralama teknigini ilk defa simdi duydum bunu da arastirayim, cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Ben yaptı

Ben yaptırdım izmir de Yasemin Bedir Beuty Estetik te Kendisi yasemin hanım yaptı gerçekten süper oldu kaş çok önemliymiş izmirde ki herkese Yasemin hanımı tavsiye ederim iZmir bostanlıda

Bende İzmir’de Yasemin Bedir BEuty estetik Yasemin hanıma yaptırdım 2 yıl oldu zaten iki seans yapıyor gayet memnumum evet renk açılıyor ömür süresi var ama herkeste farklı die biliyorum ben benimki kendi kaşımdan ayırt edilemeyecek kadar doğal oldu izmirde ki herkese tavsiye ederim

Oncesi sonrasi resminiz var mi acaba, varsa paylasabilir misiniz Rica etsem?

Merhaba Arkadaşlar bende bu işlemle ilgili tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. 2 yıldan uzun süredir kaşlarımda microblading kıl tekniği ile yapılmış bir uygulamayı taşıyorum. Yılda bir kez rötuş yaptırmak için gidiyorum. Bazı arkadaşlar bunun 2 - 3 yıl kalanı yok mu? diye sorabilir. Size tavsiyem yaptığı kaşın 1 yıldan fazla kalacağını söyleyen yerlerden uzak durun. Bu işlemde kesinlikle organik boya kullanılması gerekiyor çünki uzun süre kalan boyalar organik olmuyor ve renk değiştiriyorlar. Organik boya ciltte en fazla 1 yıl kalıyor ve renk değiştirmeden solarak kayboluyor yani vücut tarafından temizleniyor. Tecrübelerimden ve çevremdeki bazı yaptıranlardan görüp öğrendiğim kadarıyla microblading tekniğinin başarılı sonuç vermesi iki şeye bağlı bunlardan birincisi doğru malzemelerle yapılması ikincisi ise doğru uzman tarafından uygulanması. Sosyal medyadaki resimlere bakarak aldanmayın çoğunu photoshop ile düzeltme yaparak yayınlıyorlar. Bu konuda çalışan uzmanın mutlaka 'kalıcı makyaj ustalık belgesine' sahip olması gerekiyor çekinmeden sorun hatta gittiğinizde göstermelerini isteyin bu belgeye sahip olmayanlar merdiven altı uygulamacılardır ve kendinizi riske attığınızı bilin. Ben istanbulda oturanlar için bir tavsiyede bulunabilirim kadıköy 'de bien beauty studio 'yu tavsiye ederim. Aykut Özhan tarafından uygulama yapılıyor kaşlarımı altın oran ölçümleriyle mükemmel tasarladı ve adeta yüzümün ifadesi değişti ve çok doğal kıl kıl duruyor. İstanbul da oturmayanlara ise yukarıda yazdıklarımı dikkate almalarını ve mağdur olmamak için merdiven altı tabir edilen yerlere gidip sağlık ve güzelliklerini riske atmamalarını öneririm.

Merhaba, ben İstanbul'da Nazlı Teoman da yaptırdım gayet memnunum tavsiye edebilirim. Doğal görünüyor, yüzüme göre oran belirleyip yaptılar 8 ay oldu hala ilk günkü gibi. Daha önce yaptırdığımda kaşlarımın renginden daha koyu renk olmuştu çok kötüydü. Birde üstüne haklıymış gibi boya akınca aynı renk olacağını söylediler. Büyük marka tercihinden çok, daha önce yaptığı işlere bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…