1 yil 2 hafta falan oldu .rengi soldu.derin yapmisNe kadar zaman oldu yaptıralı?
Ben de yaptırdım. Günden güne yok oluyor gibi. Ki ağustosta yaptırmıştım, yaptırdığım kız, 1 senede çıkar demişti.1 yil 2 hafta falan oldu .rengi soldu.derin yapmis
evet cnm yapilan boya ve derinlik belirliyormus.duzgun olsa dert etmeyecegimde cok kötu olduBen de yaptırdım. Günden güne yok oluyor gibi. Ki ağustosta yaptırmıştım, yaptırdığım kız, 1 senede çıkar demişti.
Sen boyanın markasına dikkat ettin mi?evet cnm yapilan boya ve derinlik belirliyormus.duzgun olsa dert etmeyecegimde cok kötu oldu
ettim cnm suanda hatrlamiyorumm.ama o boyayi kullanmamis dedi.baskasina sordugumda belki icindeki boyayi degistrdi bilemeyecegimSen boyanın markasına dikkat ettin mi?
Merhaba, 1 yıl 2 hafta iyi bir süre bence kullanım için. Size ne söylenmişti ?1 yil 2 hafta falan oldu .rengi soldu.derin yapmis
Merhabalar , duzgun bir uygulamada microblading islemi , yagli ciltte 4-6 ay kuru ciltte ortalama 1 yil kadar kalir.microblading kendiliginden silinen var mi
Evet yagli ciltte 4-6 ay , kuru ciltte 1 yila kadar kalabiliyor. Silinirken yavas yavas ucuyor boyaben de yaptırmayı aylardır düşünüyorum. sorduğum yerler bana hep ortalama 6 ay süre verdi. ama geçmeye başladığı zaman ne olduğunu düşündüğüm için cesaret edip yaptıramadım.
Derin yaptiysa eger kas uzerinde kesikler scarlar olusur malesef , yaptirdiginiz kisi uzmanmiydi ?1 yil 2 hafta falan oldu .rengi soldu.derin yapmis
evet cnm kesikler var cok kotuyum nasil kurtulcam ki bunlardanDerin yaptiysa eger kas uzerinde kesikler scarlar olusur malesef , yaptirdiginiz kisi uzmanmiydi ?
O izler malesef gecmezevet cnm kesikler var cok kotuyum nasil kurtulcam ki bunlardan
peki sildirmek icin yer onerirmisnzO izler malesef gecmez
cnm silindi gittimi seninBen de yaptırdım. Günden güne yok oluyor gibi. Ki ağustosta yaptırmıştım, yaptırdığım kız, 1 senede çıkar demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?