• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları microblading kendiliginden silinen var mi ?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Ne kadar zaman oldu yaptıralı?

1 yil 2 hafta falan oldu .rengi soldu.derin yapmis
Ben de yaptırdım. Günden güne yok oluyor gibi. Ki ağustosta yaptırmıştım, yaptırdığım kız, 1 senede çıkar demişti.

ben de yaptırmayı aylardır düşünüyorum. sorduğum yerler bana hep ortalama 6 ay süre verdi. ama geçmeye başladığı zaman ne olduğunu düşündüğüm için cesaret edip yaptıramadım.

ben de yaptırmayı aylardır düşünüyorum. sorduğum yerler bana hep ortalama 6 ay süre verdi. ama geçmeye başladığı zaman ne olduğunu düşündüğüm için cesaret edip yaptıramadım.
Evet yagli ciltte 4-6 ay , kuru ciltte 1 yila kadar kalabiliyor. Silinirken yavas yavas ucuyor boya

Merhaba bende geçen hafta yaptırdım 1 1buçuk yıl civarında kaldığı söyleniyor zaten sizin iyi gitmemiş mi? Bu arada aşırı kabuklandı ve benimki atıyor sanki çok moralim bozuldu 2. Seansta inşallah tutar

benm cok uzun sure kalmadi hemen rengi soldu .kimi taraf silindi kimi taraf koyu duruyoo.boyle olunca seklide farkliydi zaten simdi daha da degisti .nerden bulastim.sildircek yer bulsam sildircem

Back