Hayirli olsunBen memnun kaldım
Bende bugün yaptırdım.ve pişmanım umarım rengi bir an önce açılır yoksa dışarı cikamamÇok uzun zamandır aklımda ama bi türlü cesaret edemiyorum. Ya düzgün olmazsa diye… Bi yanım da çok istiyor.
Fotoğraf atar mısınız kötü mü görelim bende yeni yaptırdımHanımlar öncelikle merhaba ben bugün kaşlarım microblading denen şeyi yaptım ve kalın kötü bi görüntü oldu eve geldim stres falan yaltim dışarı nasıl çıkarım falan sonra kadın dedi yıkama 3 günden sonra yıka d3di ben dinlemedim yıkadım aksın diye çünkü begenmedim sizde yıkmakla kötümü ettim yada 1 hafta sonra eskisi gibi olurmu ince olurmu kaslarim
Fotoğraf atar mısınız kötü mü görelim bende yeni yaptırdım
Sadece kaşlarınızı atın fotoğraf çekin yüzünüzü kaş kısmını kırpıp atın gerçekten kötüyse söyleyelim olması gerekenin dışında mı bir görelim bende 1 hafta önce yaptırdımAtmayi çok isterim ama atmam kusura bakmayın çünkü kötü bi görüntüsü var siz ne zaman yaptirdiniz
Sadece kaşlarınızı atın fotoğraf çekin yüzünüzü kaş kısmını kırpıp atın gerçekten kötüyse söyleyelim olması gerekenin dışında mı bir görelim bende 1 hafta önce yaptırdım
Ay aslında hiçte kötü değilmiş benimki cok daha kötü durumdaydı ve suanda o hali kalmadı zaten defalarca söylediler bana 3 gün sonra solmaya başlayacak ilk 3 gün cok koyu olacak her iki durumda normal sonra renkte şeklide oturacak dediler. Keşke ellemeseydiniz hiç.
Rengi açılacak bekleyin benimki böyleydi şimdi normal bi siyahlıkta ve kalınlığı kalmadı ikinci seansta tam olarak oturacak. Ben hiç su değdirmedim ve hatta kabuk atmasın diyede vazelinledim öyle söylediler ne kadar az kabuk o kadar iyi rengin kalması için ona rağmen açıldı siz ellemişsiniz hemen su değmiş açılır ama keşke ellemeseydiniz güzel gözüküyorBelki kameradan iyi gelmiştir size aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum simdi su deydirdimya hani rengi yinede acarmi
Ben renginin açılmasını istiyorum kaslarınız gayet iyi benim hem koyu hem kalın simdi siz vazelin sürmüşsünüz ben sürmiyim rengide kalmasın öylemi yapiyimRengi açılacak bekleyin benimki böyleydi şimdi normal bi siyahlıkta ve kalınlığı kalmadı ikinci seansta tam olarak oturacak. Ben hiç su değdirmedim ve hatta kabuk atmasın diyede vazelinledim öyle söylediler ne kadar az kabuk o kadar iyi rengin kalması için ona rağmen açıldı siz ellemişsiniz hemen su değmiş açılır ama keşke ellemeseydiniz güzel gözüküyor
Bu mu iyi benim kaşım yok gibi birşeydi rengide kalınlığıda yoktu sizinkisi cok daha doğal duruyor siz hiçbir şey yapmayın açılacak rengi. Zaten kanatmışsınız falan inşallah enfeksiyon kapmaz.Ben renginin açılmasını istiyorum kaslarınız gayet iyi benim hem koyu hem kalın simdi siz vazelin sürmüşsünüz ben sürmiyim rengide kalmasın öylemi yapiyim
İnşallah kapmaz rengi açılırmı yada düzelme olurmu hani çok uğraştım gerçekten çıksın diye ama yok cikmiyoBu mu iyi benim kaşım yok gibi birşeydi rengide kalınlığıda yoktu sizinkisi cok daha doğal duruyor siz hiçbir şey yapmayın açılacak rengi. Zaten kanatmışsınız falan inşallah enfeksiyon kapmaz.
Ay yazdım ya kaç kezz açılacak komple cıkmaz tabiki ama açılacak ayrıca fazla da uğraşmayın sonuçta kaşınıza küçük kesikler atıldı ve onlar boyandı o kesikleri derinleştirebilirsinizİnşallah kapmaz rengi açılırmı yada düzelme olurmu hani çok uğraştım gerçekten çıksın diye ama yok cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?