- 14 Ekim 2007
- 165
- 1
- 41
- Konu Sahibi esinesinti
Slm kızlar .Bende artık okurken bana çok uzakmış gibi gözüken mikroenjeksiyon tedavisine başlıyorum.ilk denemem içimden hep olumlu şeyler geçiriyorum.Umarım allah tatlı bir bebişde bana kondurur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar .Bende artık okurken bana çok uzakmış gibi gözüken mikroenjeksiyon tedavisine başlıyorum.ilk denemem içimden hep olumlu şeyler geçiriyorum.Umarım allah tatlı bir bebişde bana kondurur.
Dilerim en iyi sekilde atlatirsin bu dönemi..
Bende mikroenjeksiyon tedavisiyle ilk denememde hamile kaldim,
ve suanda 6 haftalik hamileyim..
Umarim seninde iyi haberlerini aliriz..
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım..inşallah istediğin bebişine kavuşursun.
Canım sizde sorun neydi ve sakıncası yoksa hangi merkezde yaptırdığını öğrenebilirmiyim.Bizde sorun eşimde ileri hızlı sperm yok.ve morfoloji düşük ama bende bir sorun yok.Gürgan clinic ' i tercih ettik.Yazına çok özendim umarım bende ilkinde zafere ulaşırım.
öncelikle cok afedersin baya bi gec cvp verdim,giremedim bu ara nete cünkü sürekli uyuyorum:)
Hayatim ben yurt disinda yasiyorum burada özel bi klinikte tedavi gördüm..
Bizdeki sorun esimdeydi,sperm sekillerinde bozukluk ve degerlerdede azlik vardi..
Inaniyorum en iyi haberleri vericen sende bize:)