Micro Tüp Bebek Yoluna Merhaba Dedim

esinesinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
165
1
41
Slm kızlar .Bende artık okurken bana çok uzakmış gibi gözüken mikroenjeksiyon tedavisine başlıyorum.ilk denemem içimden hep olumlu şeyler geçiriyorum.Umarım allah tatlı bir bebişde bana kondurur.

Slm kızlar .Bende artık okurken bana çok uzakmış gibi gözüken mikroenjeksiyon tedavisine başlıyorum.ilk denemem içimden hep olumlu şeyler geçiriyorum.Umarım allah tatlı bir bebişde bana kondurur.

İnşallah canım hayırlı olur ve başka denemeye gerek kalmaz.
Hep olumlu düşün olacağına inan ve için rahat olsun.Bu olmasa da mutlaka olacak diye rahat davran.
Ve bol bol dua et.Bizlerde ediyoruz birbirimize.
İnşallah kabul olur düşlerin.

canım inşallah tek denemede tutar hayırlısıyla Allah yardımcın olsun a.s.

Dilerim en iyi sekilde atlatirsin bu dönemi..
Bende mikroenjeksiyon tedavisiyle ilk denememde hamile kaldim,
ve suanda 6 haftalik hamileyim..
Umarim seninde iyi haberlerini aliriz..

Hepinize iyi temennileriniz için çok teşekkür ediyorum.Allah hepimize o tatlı şeylerden nasip etsin.Dokor başarı şansınız yüksek dedi ama yinede çok umutlanmayın dedi.Bende hepinize ve herkeze dua ediyorum sizlerin dualrınında bana ulaşacağına eminim.Hepinizi çook öptüm.Ankarada olması biraz işleri zorlaştırıyor ama herşeye değer sanırım.

Dilerim en iyi sekilde atlatirsin bu dönemi..
Bende mikroenjeksiyon tedavisiyle ilk denememde hamile kaldim,
ve suanda 6 haftalik hamileyim..
Umarim seninde iyi haberlerini aliriz..

Canım sizde sorun neydi ve sakıncası yoksa hangi merkezde yaptırdığını öğrenebilirmiyim.Bizde sorun eşimde ileri hızlı sperm yok.ve morfoloji düşük ama bende bir sorun yok.Gürgan clinic ' i tercih ettik.Yazına çok özendim umarım bende ilkinde zafere ulaşırım.

tedavin şimdiden hayırlı olsun canım..inşallah istediğin bebişine kavuşursun.

Canım inşallah herşey gönlünce olur.....

Bende mikroenjeksiyon yöntemiyle ilk denememde hamile kaldım

Darısı inşallah senin başına.....

Dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz....

Canım sizde sorun neydi ve sakıncası yoksa hangi merkezde yaptırdığını öğrenebilirmiyim.Bizde sorun eşimde ileri hızlı sperm yok.ve morfoloji düşük ama bende bir sorun yok.Gürgan clinic ' i tercih ettik.Yazına çok özendim umarım bende ilkinde zafere ulaşırım.

öncelikle cok afedersin baya bi gec cvp verdim,giremedim bu ara nete cünkü sürekli uyuyorum:)
Hayatim ben yurt disinda yasiyorum burada özel bi klinikte tedavi gördüm..
Bizdeki sorun esimdeydi,sperm sekillerinde bozukluk ve degerlerdede azlik vardi..
Inaniyorum en iyi haberleri vericen sende bize:)

öncelikle cok afedersin baya bi gec cvp verdim,giremedim bu ara nete cünkü sürekli uyuyorum:)
Hayatim ben yurt disinda yasiyorum burada özel bi klinikte tedavi gördüm..
Bizdeki sorun esimdeydi,sperm sekillerinde bozukluk ve degerlerdede azlik vardi..
Inaniyorum en iyi haberleri vericen sende bize:)

Teşekkürler canım umarım.bizde ileri hareketli sperm hiç yok morfolojide bozuk umarım tutar aslında ümitliyim ama bazen hiç bir sorun olmadığı halde tutanları görünce hayalkırıklığı yaşıyorum.Galiba birazda şans allah ol demeli.

Umarım,
Hersey gönlünce olur ve ilk denemende alırsın kucağına ikizlerini.
Sevgi ile

X