Micheal Jackson öldü !!

Babasının ‘Koca Burun’ olarak çağırdığı Michael, 28 ağustos 1958 tarihinde, Jackson ailesinin dokuz çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Afrikalı–Amerikalı melezi ufaklık, başarıları ve sansasyonel yaşam biçimi ile Amerika’nın en büyük pop starı. Birbirinden yetenekli kardeşleriyle beraber "Jackson 5"ı oluşturduğunda Michael henüz beş yaşındaydı. Grubun en küçük üyesi olan Michael Jackson, 1970'lerin en popüler şarkıcı starlarından biri, yalnızken ise 1980'lerin en büyük pop starıydı.

kızlar onun dansı varya ayaklarıyla geri geri gidiyo,ben onu yapmaya çalışırdım hep:kedi:

ilginç bir yaşam zor bir hayat bana kalırsa onunki
Allah hertürlü imkanı sağlamış aslında ses müthiş dans kabiliyeti ve maddi hertürlü imkan
fakat hep imkansıza ulaşmaya çabaladı ve hep biraz daha bence hiç mutlu olamadı
daha gencecikken aniden gitti
dini neydi onu bilemem
ama zaten gerçek olana yürüdü ve orada neye layıksa o muameleyi görecek tıpkı hepimizin göreceği gibi

bütün haber kanalları yazıyo şu an flaş haber olarak geçiyo...yarın haberleri gazteleri görün şimdi...kızlar ilan edilmiş öldüğü..şu an tv de izliyorum:gitme:

bende çok üzüldüm duyunca..gazetede çocukluğunu okumuştum çok etkilenmiştim...babasını görünce kusmaya başlarmış çocukken..artık neler yaptıysa babası..hep bi mutsuzluk vardı adamın üstünde ..

cnntürk izliyorum 7 yaşından beri sahnedeymiş..
ve babasının tacizine uğramış küçükken :1shok:

cnntürk izliyorum 7 yaşından beri sahnedeymiş..
ve babasının tacizine uğramış küçükken :1shok:

bende o kanalı izliyorum..evet babası taciz ediyomuş allahın belası sapıhkötükedihüso
yeri dolmıycak,izledikçe nostalji yaptım valla..klipleride ayrı bir olay,ayrı bir harikaydı..çok severdim izlemeyi..küçükken hep aklımda kalırdı klipleri pür dikkat izlerdim

hah buyur burdan yaklmaz:
onun için garibim kadınlarla olamıyomuş demekkimafoldumben
şaşırdım inanki ben bunu duymamıştım hayret:uhm:

evt cnm ya malasef :1no2:
psikologlar boşunamı sorunları olan insanların önce çocukluğuna iniyorlar mafoldumben
9 kardeşlermiş kim bilir neler yaşadılar :1no2:
yalnız bir evlilikte yaşamış olduğu söyleniyor bu kanalda CADIARZU

arkadaşlar nette yaptığım araştırmaya göre 1i kız 2 si erkek 3 çocuğu varmış ya :1shok:

arkadaşlar nette yaptığım araştırmaya göre 1i kız 2 si erkek 3 çocuğu varmış ya :1shok:
bende öle biliyodum..hatta dijitürkte bi kanal var paso yabancıların magazinini veriyo,ordada öle diyodu..hatta maykılın hayatını izlemiştim bide müslüman olduğuda orda söyleniyodu..tabi ingilizceyi çeviri yapıyolar...

adam çocukluğunu yaşayamadığı için çocuklara o kadar şefkatliymiş
ama adamı sübyancı yaptılar

tek görüntüleride bu hep gizlemiş çocuklarını bunların annesi debbie rowe miş ama küçük oğlunun annesinin kimliğini bilen yokmuş CADIARZU
[/URL][/IMG]

kızlar allah gecinden versin ama ibrahim tatlıses ölürse türkiye ayağa kalkar bence..baya bi gündemden düşmez..

yok be zeki müren öldüğünde ne kadar kalktıysa o kadar kalkar işte
bu zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali taaa amerikadaki maykılın ölümü bizi bile salladı ya
biz ölsek kimsenin ruhu duymazdı inanki:umursamaz:
bak bu insana çok koyuyo hasenağlama

son zamanlarda yaptigi estetiklerle kendisini mahvettimafoldumben
hersey biyana oda bir babaydi gercekten üzüldümsenağlama
kimin ne oldugunu bilemeyiz rabbim bilir..
allah tahsiratini affetsin:Saruboceq:

yaşarken kıymetimi bilmeyenler ,öldükten sonra ardımdan tek damla gözyaşı dökmesinler :umursamaz:

Dail Mail'de 3 çocuğun resmi görülüyor. Ancak ıngiliz gazetesi "Bu çocuklar gerçekten onun mu?" sorusuyla haberi veriyor. Şimdiye kadar çocukların hep maskeli, şapkalı, yüzleri örtülü biçimlerde topulluk içinde görüldüklerini hatırlatıyor gazete.
Refah içinde ama toplumdan izole biçimde büyütülen çocuklar, hamburger yemek istese oteldeki odalarına servis ediliyordu, hayvanat bahçesini gezerlerken yüzleri eşarpla kapatılmıştı, oyuncak almak isterlerse ünlü Hamleys mağazası özel olarak gece yarısı onlar için açılıyordu.
Kocaman evde, dünya kadar oyuncakları vardı ama hiç arkadaşları yoktu, hep birbirleriyle oynadılar.
Kısacası şimdiye kadar onların yüzünü kimse görmedi. Ve şimdi, basına Las Vegas'ta bir kitapçıya gidecekleri bilgisi sızdırılıyor. Prince, Paris ve Prince Michael adındaki üç çocuk böylece görüntüleniyor.
Gazete de hiç birinin ten renginin, saçlarının Michael Jackson'a benzememesinden yola çıkarak "Bu çocuklar gerçekten Michael Jackson'ın mı?" sorusunu soruyor....
Bilindiği kadarıyla çocukların annesi Debbie Rowe ile 1996 yılında bir anlaşma yapan Michael Jackson, eşiyle cinsel ilişki kurmama kuralı ile evlenmiş, Michael'in spermleri, Debbie'nin rahmine yerleştirilmişti. Bu ilginç evlilik 1999 yılında sona ermişti.
Mavi gözlü oğlu ise 1997'de Martin Bashir isimli bir kadından normal yollarla dünyaya gelmişti
.

alıntı..

bu konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu , bir an geyik topiğimi diye kontrol etme

ihtiyacı duydum, sizler için önemli değil ama bir ölümle ilgili geyik çevirenleri kınıyorum
:1ninca:

Michael Joseph Jackson aslında ciddi bir hastalıkla boğuşuyordu biraz araştırma ile bu

öğrenilebilir.Bakınız....

Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael

Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz

lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk

makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun

üstünde bir leke oluşmuştu...

herkesi hemen alaya almak, hiç merka etmemek duyduğumuzla direk o insanı

yargılamak ne kadar kolay......

11 yaşından beri müzisyen olan başarılı bir sanatçıdır...2008 yılında dahi 30 milyon basılan

albümleri, 100 miyondan fazla satış rakamına ulaştığı için Elmas ödülün de sahibi

oldu.Guiness Dünya Rekorları'nın Londra ofisinde 8 dalda layık görüldüğü ödülleri

aldı.....ortada bir emek ve başarı var...müslüman ise kendisine rahmet, değilse de sevenleri

için baş sağlığı diliyorum
..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…