• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü !!

mltm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.327
4
0
Diğer
:1shok::1shok::1shok:

Fransız haber ajansı AFP, bir internet sitesine dayanarak, ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'ın öldüğünü ileri sürdü.

AFP'nin haberini dayandırdığı TMZ.com internet sitesindeki habere göre, Jackson yerel saatle 12.00'den az sonra kalp krizi geçirdi.

Amerikan medyası bu haberden kısa süre önce, starın acil olarak Los Angeles'da hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Sanatçının babası, oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi vermemekle beraber, "Las Vegas'tayım. Ama Los Angeles'daki kişiler beni aradılar ve Michael'in hastaneye götürüldüğünü söylediler. Annesi hastaneye gidiyor" dedi.

LA Times ve Reuters da ünlü pop yıldızın hayatını kaybettiğini açıkladı..

EVıNDE ÖLDÜ

ınternet sitesi TMZ:com'daki haberde bugün yerel saatle öğleden sonra kalp krizi geçiren Jackson'ın evine giden acil servis görevlileri eve ulaştığında, ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve bütün çabalara rağmen hayata döndürülemediği belirtildi.

"Görevliler eve ulaştığında Jackson'ın öldüğü belirtilirken", hastanede de ünlü yıldızın hayata döndürülmeye çalışıldığı, ancak bütün çabalara rağmen tepki vermediği belirtildi.

AP'nin haberine göre ise Los Angeles Times gazetesi, Jackson'ın hastaneye ulaştırıldığında "nefes almadığını" yazdı.
(alıntıdır.)

Son düzenleme:
:1shok: :1shok:
ne diyelim allah rahmet eylesin acılarından kurtuldu :Saruboceq:

adam ölümsüzdü sankii tübe yarebbim
haberi okuyunca pek bi şaşırdım nedense :sm_confused:

Allah rahmet etsin :delphin:

adam müslüman oldu die ne sapıklığı kaldı ne geyliği,en sonunda öldü kına yaksınlar..bence bir ekol,bir efsaneydi kim ne derse desin yeri dolmaz..mübarek günde öldü..allah rahmet eylesin..üzüldüm

bende az önce tvde haberlerde gördüm..
kalp krizinden ölmüs ama hala ölüm raporu bekleniyormus idda da olabilir deyolar
bence ölmüstür o kadar mikrop kapmayla yine iyi yasadi adam..

Allah rahmet eylesin..

Son düzenleme:
Ben de üzüldüm doğrusu.Dünyaya gözlerimizi açtığımızdan beri var olan dünyaca ünlü starlardan biriydi.Ne diyelim Allah rahmet eylesin.

Çok büyük bir hayranı değildim ama işte bizim kuşağın çocukluğunda ve gençliğindeki önemli figürlerden biriydi. Bir garip oldum. Allah rahmet eylesin.

Hiç ölmeyecek gibi gelenlerdendi.
Allah rahmet eylesin.

evet hakketen hiç ölmeyecek gibi gelirdi
ama ölümü inanılmaz şoke etti tüm dünyayı
hakketen insan ölünce daha da kıymete biniyor
daha yeni olmasına rağmen nette bi sürü yorum var
internet sitelerinde kanallarda canlı yayın

Hiç ölmeyecek gibi gelenlerdendi.
Allah rahmet eylesin.

aynen... bide Bülent ersoy öle geliyo bana töbe töbe...:roflol:

ama yeri doldurulamaz sanatçıydı..
işte kendi kendini yaktı adam...beyazlamak uğruna tüm yaşamını katlettii...
Allah rahmet eylesin...

Ama mezhep başka din başka.Mezhebi bende ayırmam fakat dine gelince değişir yasakkelime
Ama gerçekten çok üzüldüm öldüğüne :1no2:

tamm ozaman cümlemi düzeltiyorum cnm ..
ben insanları mezhep-din-dil-ırk gözetmeksizin ayırmam kaydirigubbakcemile5
şu fani dünyada herkes diledği ve seçtiği hayatı yaşar günahıyla ,sevabıyla sorgulamak bize düşmez yerimseniben

magazin sitesi flaş haber olarak geçmiş

Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson hayatını kaybetti. TMZ internet sitesinin haberine göre; 50 yaşındaki şarkıcı Los Angeles'taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kaldırıldığı hastanede öldü.

michael_jackson1.jpg

news_52427.jpg

michael-jackson.jpg

Back