N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
hem dünyanın lafını sıralıyorsun,herkese saldırıp,ölünün arkasından ileri geri konuşup dünya günaha giriyorsun ( o engiinnnn din eğitimine rağmen,ki senin gibiler yüzünden memleket ne hale geldi ortada)hemde hala burdasın evliya çelebi!!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
dayanamadım yazdım..kusura bakmayın arkadaşlar..laf yerine ulaşmıştır eminim..
Micheal Jackson dünya var oldukça bizimle berabersin!! Tahtının varisi yok zaten...Mega Star kavramı senin bedeninle toprağa gömüldü..
haklısın ama doğruluk payını bilemem tabi ama
müslüman olduğu konusunda haberlerde var
o haberlere dayanarak rahmet diledik
yinede allah herşeyin en iyisini bilendir
bende bunun üzerine dedimki canım müslüman olduysa ne ala rahmet eylesin ama olmadıysa toprağı bol olsun bu kadar olayı abartan ben değilim aslında ama neyse sakinliğimi bozmayacağım yaa sabır diyorumm.....
mahsus yapıyosun dimi
kimseyi uyarma ihtiyacı hissetme kendinde sen tamam mı git isteyenlere ver fetvalarını
abartan sen değilsinde kim bunun adı düpedüz yüzsüzlük başkada bişey değil
sabır deneme bi yaa
Ölen kişi zevki için estetik ameliyat olan ,haram yiyen,günah işleyen gayri müslim biri olduğundan saygı filan duyulurmu hiçççç!!!! onların üstüne Allahın rahmeti de yağmazmış hem..gidip görenler olmuş aramızda öte tarafa..Ölen cübbeli ahmet hoca olaydı saygı duruşunda beklerdik pc başında..demi!!!!!!!
yaaa arkadaşım sen şakamısın ben ne yaptım şimdi allah aşkına söylermisin elini vicdanına koy ve bir kaç msj üstünü oku bana sataşanlara cevap vermeyeyimmi ??bu kadarda at gözlüklü olmayın yaa objektif olun biraz bende kendimce söylemem gerekeni söyledim ve çekildim peki beni burdan kovmak kimin haddinede sen hala buralardamısın diye yazı yazılıyo her kez terbiyesini takınsın lütfen...
kimsenın anmasına kafa tuttuğu yok kımsenın neden atlama ihtıyacı duydun anlamadım...
ben sızın için değil dunya adına söledım ...
bu kadar ınsan bısı demedıde sız neden çarpıtma gereği duydunuz ...
saracak baska bır uye bulun pls..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?