• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü topiğinde tartışmalı mesajlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
hem dünyanın lafını sıralıyorsun,herkese saldırıp,ölünün arkasından ileri geri konuşup dünya günaha giriyorsun ( o engiinnnn din eğitimine rağmen,ki senin gibiler yüzünden memleket ne hale geldi ortada)hemde hala burdasın evliya çelebi!!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

dayanamadım yazdım..kusura bakmayın arkadaşlar..laf yerine ulaşmıştır eminim..

Micheal Jackson dünya var oldukça bizimle berabersin!! Tahtının varisi yok zaten...Mega Star kavramı senin bedeninle toprağa gömüldü..

hem dünyanın lafını sıralıyorsun,herkese saldırıp,ölünün arkasından ileri geri konuşup dünya günaha giriyorsun ( o engiinnnn din eğitimine rağmen,ki senin gibiler yüzünden memleket ne hale geldi ortada)hemde hala burdasın evliya çelebi!!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

dayanamadım yazdım..kusura bakmayın arkadaşlar..laf yerine ulaşmıştır eminim..

Micheal Jackson dünya var oldukça bizimle berabersin!! Tahtının varisi yok zaten...Mega Star kavramı senin bedeninle toprağa gömüldü..

şimdi gelde cevap verme konuşuncada suçlu oluyorum değilmi:kızgın:arkadaşım ben ölenin arkasından falan konuşmadım yorumları doğru okusaydında ona göre yazsaydın insanın sigortasını attırmayın allah rahmet eylesin diyenlere dedimki arkadaşlar müslüman olmayan bir kimse için allah rahmet etsin denmez doğru değildir ve bu hadislerlede sabittir ve bunu üzerine bana gelen cevaplara hakkım olarak yanıt verdim şuan sana olduğu gibi sataşıp sataşıp sonrada tere yağ gibi üste çıkmayın ve haberlerde abisinin müslüman olduğunu öğrendim ve bizzat konuşmasını dinledim ve sözüm ona hitabendir ...ayrıca üzülme dünya var oldukça değil öteki dünyadada sen onla beraber olursun "seven sevdiğiyle beraberdir" hadisi şerif

ayrıca istediğim zaman istediğim yere istediğim yorumu yaparım sizleremi sormam gerekiyo:kızgın:

haklısın ama doğruluk payını bilemem tabi ama
müslüman olduğu konusunda haberlerde var
o haberlere dayanarak rahmet diledik
yinede allah herşeyin en iyisini bilendir

bende bunun üzerine dedimki canım müslüman olduysa ne ala rahmet eylesin ama olmadıysa toprağı bol olsun bu kadar olayı abartan ben değilim aslında ama neyse sakinliğimi bozmayacağım yaa sabır diyorumm.....

bende bunun üzerine dedimki canım müslüman olduysa ne ala rahmet eylesin ama olmadıysa toprağı bol olsun bu kadar olayı abartan ben değilim aslında ama neyse sakinliğimi bozmayacağım yaa sabır diyorumm.....

mahsus yapıyosun dimi
kimseyi uyarma ihtiyacı hissetme kendinde sen tamam mı git isteyenlere ver fetvalarını
abartan sen değilsinde kim bunun adı düpedüz yüzsüzlük başkada bişey değil
sabır deneme bi yaa

varya şaka gibi!!dün geceden beri aynı muhabbet pes!!!
allah aşkına ölüye biaz saygı yaaa allah aşkınaa!!

mahsus yapıyosun dimi
kimseyi uyarma ihtiyacı hissetme kendinde sen tamam mı git isteyenlere ver fetvalarını
abartan sen değilsinde kim bunun adı düpedüz yüzsüzlük başkada bişey değil
sabır deneme bi yaa

yaaa arkadaşım sen şakamısın ben ne yaptım şimdi allah aşkına söylermisin elini vicdanına koy ve bir kaç msj üstünü oku bana sataşanlara cevap vermeyeyimmi ??bu kadarda at gözlüklü olmayın yaa objektif olun biraz bende kendimce söylemem gerekeni söyledim ve çekildim peki beni burdan kovmak kimin haddinede sen hala buralardamısın diye yazı yazılıyo her kez terbiyesini takınsın lütfen...

hayret bir şey yaaa... ne saygısızsın ölüye saygın olsun!! hangi dinde var böyle ''en dindar benim'' diye kurum kurum kurumlanmak, müslüman olduysa allah rahmet eylesin olmadıysa allah belasını versin triplerine girmek??? şurda ban yiyen bir arkadaş vardı essssss nickli. o arkadaş çok yanlış zamanlarda kullandı bazı kelimeleri. başlıkları karıştırdı belki de.

Ölen kişi zevki için estetik ameliyat olan ,haram yiyen,günah işleyen gayri müslim biri olduğundan saygı filan duyulurmu hiçççç!!!! onların üstüne Allahın rahmeti de yağmazmış hem..gidip görenler olmuş aramızda öte tarafa..Ölen cübbeli ahmet hoca olaydı saygı duruşunda beklerdik pc başında..demi!!!!!!!

gidipte görmedik ama allah tarafından kuranı kerim indirildi ve peygamber gönderildi neyin doğru neyin yanlış olduğunu bizlere izah eden tartışmayı seviyesizleştirip başka şahısların isimlerini ortaya koymaa

yaaa arkadaşım sen şakamısın ben ne yaptım şimdi allah aşkına söylermisin elini vicdanına koy ve bir kaç msj üstünü oku bana sataşanlara cevap vermeyeyimmi ??bu kadarda at gözlüklü olmayın yaa objektif olun biraz bende kendimce söylemem gerekeni söyledim ve çekildim peki beni burdan kovmak kimin haddinede sen hala buralardamısın diye yazı yazılıyo her kez terbiyesini takınsın lütfen...

bana at gözlüklü diyen sen olunca çok komik oldu biliyomusun

kimsenın anmasına kafa tuttuğu yok kımsenın neden atlama ihtıyacı duydun anlamadım...
ben sızın için değil dunya adına söledım ...
bu kadar ınsan bısı demedıde sız neden çarpıtma gereği duydunuz ...
saracak baska bır uye bulun pls..!!!!

gözüme seni kestirdim dişime göre buldum ondan-tatlicadiarzu-ya arkadaşım ben senin dünya adını söylediğini bilemem müneccim şeyi şeyetmedim,ayrıca hitap tarzına biraz dikkat et istersen pls!!!

Back