• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Michael jackson beyaz oldu biz killardan kurtulamadik :)

KeLeBeKetkisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
879
0
296
37
İsviçre
slm arkadaslaropuyorumnanaktan

vallah ben bi kac zamandirr burayi takip ediorum malesef benimde killarimla cok ama cok sorunum var ergenligimde basladi ve halen duruyorsenağlama
yani bende sizinle ayni derdi paylasiorum...inaninizz biktim kurtulmak istiorum ama sanki bu killarin cözümü asla olamicak.......benim morelimi cok bozio ce acickasi utaniorumda heleki sevgilimin yanina ama allah büyükdür cok anlayisli sevgilim va onu bile okadar rahasiz etmio...ama olsun beni edio ve ben kutrulmak istiorum bazen diorum bütün derimi kesip atim...ama sonucta cözüm degil artik aglamaktansa güliorum...napalim herkezin bi derdi var ve bizin genelikle türk kizlarinda killama derdimiz var:D ah ahhh su killar olmasa daha rahat olcamda ama bi türlü beni birakmiolar cok seviolar beni vallah:1hug: ama ben bi türlü sevemedim sadece tabi saclarimi:P nese saka bi yanada bendee lazere basladim bi kac seyansimi yaptim bacaklarimda baya etkisi var kol altimdada baya bi etki gördüm ama sanki yine cikio gibime geldi bilem burda bi kac bayanda duydum cok menunlar felan nese bakalim allah hepimize sabir versin deler ya sabirin sonu selamettir:D artik devam gidicem bi tonda para veriorum zaten..ve simdide talayi biyik bölgeme süriorum bi hafta oldu onada yani sabir gerekio bakalim nolcak bu killarla ümidimi lazerde kesmiorum cünkü baya bi etkisini gördüm ama bakalim bittikten sonrada öle kalcakmi bilemiorum....:uhm:....neysee sizin yasadiklarinizida duymak ve dertlesmek istiorum yani hic kimse derdinle yanliz degildir muhakak baskalarida vardir yani bizim gibi hadi kibb killarimizda kurtulmak ümidile:lepi:

Son düzenleme:
yalnız bu topik adından dolayı bir çok tartışmaya ortam hazırlayacak gibi duruyor benden söylemesi
michael jacksonun beyaz olmasıyla kılların ne alakası var anlamadım
tabiiki hastalıklı derinin üstünde kıl olmaz
sizde mi hasta olmak istiyorsunuz anlayamadım
micheal jacksonu bu işe karıştırmasaydınız çok daha iyi olurdu bence

yok beni yanlis anladin vallah nasil desem ben demedim michael jackson beyaz olmasinla killarla akalasi birsey var nedemek istedigim bir insan siyahtan beyaz olabildi ama biz killarimizdan kurulamadik hem tam belli degilki onun öle bir hastaligi olduguna öle diorlar benimde bi arkadasim siyah ve onunda öle bi hastaligi var aa onunkisi leke leke ve dotora sorun asla öle bir kisi beyaz tam olamaz yani michael jacksonun teni gibi leke leke beyazlasio.....o yüzden yazdim bunu yanii lütfen yanlis anlamayin beni...her derde derman vardir gibisinden yazmak istedim...sorry yanlis anladisanfisfisfis

ne beyaz olması adam öldü yahu :umursamaz:

yalnız bu topik adından dolayı bir çok tartışmaya ortam hazırlayacak gibi duruyor benden söylemesi
michael jacksonun beyaz olmasıyla kılların ne alakası var anlamadım
tabiiki hastalıklı derinin üstünde kıl olmaz
sizde mi hasta olmak istiyorsunuz anlayamadım
micheal jacksonu bu işe karıştırmasaydınız çok daha iyi olurdu bence

aynı fikirdeyim....çok saçma bi başlık olmuşş....

mj in vitiligosu vardı.....keyfinden beyazlamadı...yani sizin keyfi olarak kıllarınızı almanıza benzemez bu iş:kızgın:

çok rica ediyorum başlığın ismi değiştirilsin.....mj ile bu konunun anılmasını istemiyorummm:kızgın:

yok beni yanlis anladin vallah nasil desem ben demedim michael jackson beyaz olmasinla killarla akalasi birsey var nedemek istedigim bir insan siyahtan beyaz olabildi ama biz killarimizdan kurulamadik hem tam belli degilki onun öle bir hastaligi olduguna öle diorlar benimde bi arkadasim siyah ve onunda öle bi hastaligi var aa onunkisi leke leke ve dotora sorun asla öle bir kisi beyaz tam olamaz yani michael jacksonun teni gibi leke leke beyazlasio.....o yüzden yazdim bunu yanii lütfen yanlis anlamayin beni...her derde derman vardir gibisinden yazmak istedim...sorry yanlis anladisanfisfisfis

arkadaşım alakası yoksa niye yazdın
yazdıysan bir ilişki alaka kurmuşsun demektir
bence başlık olmamış değiştirmen bir çok tartışmanın doğmasını önleyecektir
benden sana tavsiye başın ağrımasın istiyosan başlığı değiştir

açıkçası ben de yanlış anladım
bunun bir hastalık oldugunu defalarca söylendi..
sonucunda leke leke bir görüntü olabilir,ve o lekeleri de çeşitli yöntemlerle açtırmıştır.
sonucta dünyanın gözü önünde bir insan..
ki adam ölmüş gitmiş artık neden hala bu alay var insanlarda ben anlamıyorum
biraz saygı duyalım lütfen
başlığı yazarken kötü niyetin yoktur mutlaka ama biraz düşünmek gerekiyor bişi yaparken..

michael jacksonla ne alakası var ya adamda deri hastalığı vardı pul pul derisi dökülüyordu o yüzden beyazlaştı ameliyat yada haplamı beyazladı zannediyorsun.kılları normal olarak döküldü derisi dökülürken bunlamı bir bağlantı kurmaya çalıştın.huzur içinde yatsın MJ.

Son düzenleme:
Herkeste olan şeyler bu kıl, tüy..
Çok rahatsız oluyorsan aldır..:sinifsinif:
Ayrıca erkek arkadaşın rahatsız oluyorsa, kendi kıllarına baksın önce :roflol:
Bu erkekler ne kadar ukala ya, hepsinden nefret ediyorum, hepsinden :kızgın:

:Dbencede onlar kendısıne baksında benım sevgılımde benden az kıl var ya :D delı olacam onu gordukce olesım gelıyo......ama oda derrt etmıyo cok anlayıslı ama gel gorkı kıllıyım lazere gıdıyorum bıraz azaldı gıbı ama kızlar sıze cok onemlı bı tavsıyem var lazer yaptırırken yapılan atıslar kac joule baksınlar bılgı alsınlar yoksa paranı yıyolar dusuk derce atıs yapıp basıma geldı once azalıyo sonrakı seansa hepsı eskısınden cok cıkıyo jıletle alıyosunuz dıkkat edın derın.

bende yanlış anladım kötü olmuş başlık. sonuçta o bi hastalık belki hasta olduğunu bilmiyordun. annemin arkadaşının oğluda aynı hastalığa yakalandı tedavisi yok tek tedavi tüm cildi oluşan beyaz lekelerin rengine çevirmek oldukça zor ve pahalı bi tedavi...

Back
X