- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
Çoook heyecanlıyım : ) üc ay önce aldım beyaz esyalarımı kampanyalıydı o dönem :) bugünde bellonadan yatak odamı aldım. Veee güral porselenden yaldızlı düz desensiz yemek takıımımı aldım 12 kişilik. 6 kişilik vardı . resimleri buldukça yükleyeceğim arkadaslar umarım hosunuza gider. Benimde buraya fotoğraf koyacağım hiç aklıma gelmezdi. Allahım hepimizi nazarlardan saklasın :))
Beyaz eşyalarım böyleydi yanlıs hatırlamıyorsam :))
Ankastre mutfak yaptırdık bunları aldım bende :)

Eki Görüntüle 422046
Yatak Odam :))

kızlar dün çarsıya çıktık annemle ve bir sürü şey aldık yine çeyiizimeee :)) umarım beğenirsiniz.
penolopeden kaz tüyü termo yorgan aldık bizim için :))) vücut ısısını koruyor terlemenizi önlüyormuş. bunun harici misaafir içinde daysincolorstan bir yorgan aldık. ve ekstra dört yastık aldık days in colorstan :) 4 yastık 40 tlye geldi.
Eki Görüntüle 459062
penolope yastıklarım :)))
Eki Görüntüle 459066
tivolyodan çok güzel nevresim takımları aldım. saten :))) pike ve yatak örtümde var aynı maarkadan. bunun sabahlıgıda var cok hoş onuda almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 459063
Eki Görüntüle 459069
Eki Görüntüle 459070
Eki Görüntüle 459071
cotton boxta kampanya vardı iki tane nevresim takımına taç pike seti hediye :)))
Eki Görüntüle 459064
Eki Görüntüle 459067
Eki Görüntüle 459068
bu da taçın pike takımı :))
Eki Görüntüle 459065
lilamor yatak örtüm annem zorla aldırdı ama ben sarevden begendım. ben pek beğenmedim kızlar sizce nasıl olmus
(( çok ggereksiz gibi ama gelin yatağı diyor. herseyin beyaz bu renkli olsun dedi. bende sarevde beyaz yatak örtüsü beğendim acıkcası.
Eki Görüntüle 459072
bunları da lcwaikiki den aldık pijama takımlarım :)))) çok şirinlerrrr. enerji verir
birttane daha aldık ama onun fotoğrafını bulamadım. bu arada kendime iki tane tulum aldım parlament mavisiyle kottan.
Eki Görüntüle 459073
Eki Görüntüle 459074
bu daaaaaaaaaaaaa bornoz setimiz. içinde iki bas havlusu bornozlar iki yada bir tam bilmiyorum banyo havlusu iki kese bir sabun ve bir tane kabak lifi var :)))
Eki Görüntüle 459075
bir de banyo seti aldım ama onu yükleyemiyorum düz beyaz . üstünde sıra taş gidiyor :))
bunun harici güral porselenden 12 kişilik yemek seti mavi 6 lı setim var. tencere setim var. bir kaç battaniye var önceden aldığımız. yorganlarım var :)))

Beyaz eşyalarım böyleydi yanlıs hatırlamıyorsam :))
Ankastre mutfak yaptırdık bunları aldım bende :)

Eki Görüntüle 422046
Yatak Odam :))

kızlar dün çarsıya çıktık annemle ve bir sürü şey aldık yine çeyiizimeee :)) umarım beğenirsiniz.
penolopeden kaz tüyü termo yorgan aldık bizim için :))) vücut ısısını koruyor terlemenizi önlüyormuş. bunun harici misaafir içinde daysincolorstan bir yorgan aldık. ve ekstra dört yastık aldık days in colorstan :) 4 yastık 40 tlye geldi.
Eki Görüntüle 459062
penolope yastıklarım :)))
Eki Görüntüle 459066
tivolyodan çok güzel nevresim takımları aldım. saten :))) pike ve yatak örtümde var aynı maarkadan. bunun sabahlıgıda var cok hoş onuda almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 459063
Eki Görüntüle 459069
Eki Görüntüle 459070
Eki Görüntüle 459071
cotton boxta kampanya vardı iki tane nevresim takımına taç pike seti hediye :)))
Eki Görüntüle 459064
Eki Görüntüle 459067
Eki Görüntüle 459068
bu da taçın pike takımı :))
Eki Görüntüle 459065
lilamor yatak örtüm annem zorla aldırdı ama ben sarevden begendım. ben pek beğenmedim kızlar sizce nasıl olmus

Eki Görüntüle 459072
bunları da lcwaikiki den aldık pijama takımlarım :)))) çok şirinlerrrr. enerji verir

birttane daha aldık ama onun fotoğrafını bulamadım. bu arada kendime iki tane tulum aldım parlament mavisiyle kottan.
Eki Görüntüle 459073
Eki Görüntüle 459074
bu daaaaaaaaaaaaa bornoz setimiz. içinde iki bas havlusu bornozlar iki yada bir tam bilmiyorum banyo havlusu iki kese bir sabun ve bir tane kabak lifi var :)))
Eki Görüntüle 459075
bir de banyo seti aldım ama onu yükleyemiyorum düz beyaz . üstünde sıra taş gidiyor :))
bunun harici güral porselenden 12 kişilik yemek seti mavi 6 lı setim var. tencere setim var. bir kaç battaniye var önceden aldığımız. yorganlarım var :)))
Son düzenleme: