Miaselinam'ın Çeyizleri :))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Çoook heyecanlıyım : ) üc ay önce aldım beyaz esyalarımı kampanyalıydı o dönem :) bugünde bellonadan yatak odamı aldım. Veee güral porselenden yaldızlı düz desensiz yemek takıımımı aldım 12 kişilik. 6 kişilik vardı . resimleri buldukça yükleyeceğim arkadaslar umarım hosunuza gider. Benimde buraya fotoğraf koyacağım hiç aklıma gelmezdi. Allahım hepimizi nazarlardan saklasın :)):nazar:

Beyaz eşyalarım böyleydi yanlıs hatırlamıyorsam :))
Ankastre mutfak yaptırdık bunları aldım bende :)
$MCSA051789_SPS50E32EU_def.webp
$MCSA035120_WAA20161TR_def.webp
$MCSA035250_DKE915A_def.webp
$MCSA035857_KDN40V03NE_def.webp
$MCSA051789_SPS50E32EU_def.webp
Eki Görüntüle 422046
Yatak Odam :))

$pera-yatak-odasi-2.webp

kızlar dün çarsıya çıktık annemle ve bir sürü şey aldık yine çeyiizimeee :)) umarım beğenirsiniz.

penolopeden kaz tüyü termo yorgan aldık bizim için :))) vücut ısısını koruyor terlemenizi önlüyormuş. bunun harici misaafir içinde daysincolorstan bir yorgan aldık. ve ekstra dört yastık aldık days in colorstan :) 4 yastık 40 tlye geldi.
Eki Görüntüle 459062
penolope yastıklarım :)))
Eki Görüntüle 459066

tivolyodan çok güzel nevresim takımları aldım. saten :))) pike ve yatak örtümde var aynı maarkadan. bunun sabahlıgıda var cok hoş onuda almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 459063
Eki Görüntüle 459069
Eki Görüntüle 459070
Eki Görüntüle 459071

cotton boxta kampanya vardı iki tane nevresim takımına taç pike seti hediye :)))

Eki Görüntüle 459064
Eki Görüntüle 459067
Eki Görüntüle 459068

bu da taçın pike takımı :))
Eki Görüntüle 459065

lilamor yatak örtüm annem zorla aldırdı ama ben sarevden begendım. ben pek beğenmedim kızlar sizce nasıl olmus :((( çok ggereksiz gibi ama gelin yatağı diyor. herseyin beyaz bu renkli olsun dedi. bende sarevde beyaz yatak örtüsü beğendim acıkcası.
Eki Görüntüle 459072
bunları da lcwaikiki den aldık pijama takımlarım :)))) çok şirinlerrrr. enerji verir :D
birttane daha aldık ama onun fotoğrafını bulamadım. bu arada kendime iki tane tulum aldım parlament mavisiyle kottan.
Eki Görüntüle 459073
Eki Görüntüle 459074

bu daaaaaaaaaaaaa bornoz setimiz. içinde iki bas havlusu bornozlar iki yada bir tam bilmiyorum banyo havlusu iki kese bir sabun ve bir tane kabak lifi var :)))

Eki Görüntüle 459075

bir de banyo seti aldım ama onu yükleyemiyorum düz beyaz . üstünde sıra taş gidiyor :))

bunun harici güral porselenden 12 kişilik yemek seti mavi 6 lı setim var. tencere setim var. bir kaç battaniye var önceden aldığımız. yorganlarım var :)))

Son düzenleme:
Çok güzeller Allah mesut etsin güle güle kullan :nazar:

coook tesekkur ederım canım:) porselenlerin fotograflarını bulamadım :( güralın ikiside. biri 6 kişilik mavi desenli diğeride düz beyaz otel serilerinden ama öylede değil ona benziyor sadece. kenarlarıda gri yaldızlı düz. kampanyadaydı :)

coook tesekkur ederım canım:) porselenlerin fotograflarını bulamadım :( güralın ikiside. biri 6 kişilik mavi desenli diğeride düz beyaz otel serilerinden ama öylede değil ona benziyor sadece. kenarlarıda gri yaldızlı düz. kampanyadaydı :)
hmm bulabilirsen ekle merak ettim :)

eşyaların çok güzel canım yatak odanında rengi çok hoş mutlu günlerde kullan :) güral porselenlerini real den mi aldın bu ara indirimdeymiş ama bende para bitti:)

eşyaların çok güzel canım yatak odanında rengi çok hoş mutlu günlerde kullan :) güral porselenlerini real den mi aldın bu ara indirimdeymiş ama bende para bitti:)

herkese teşekkür ederim arkadaslar bu arada yatak odamın ogiysi dolabı öyle aynalı değil.önü düz öyle koyu renkte ve sürgü kapaklı :))

yok canım realden almadım. ama heryerde kampanya geçerli galiba cünkü bana aldıgım yerdeki bey normal fiyatı 700 küsür dedi ben 590 civarına filan aldım. karacanın bi takımı vardı hasıt desenli cok güzel görünüyordu ama onun porseleni cok ağırmış. Güralın bu porseleni kemik porselen diye geçiyor. Oldukça ince ve zarif. Ne çok ağır ne çok hafif tutulunca

en azından benim üstüme düşen büyük esyalar tamamlandı canım geriye ufak seyler kaldı bi de yatak odamın perdesiyle halısı. onlarıda tamamladık mı geriye düğün hazırlıkları kalıyor. Hayırlısıyla bir atlatsam başka birşey istemiyorum. Stres oldum resmen.
Bu arada beğendiğinize cok sevindim. boschun kampanyasından almıstım onları ama ocagını degıstırdım daha buyugunu aldım bıde buz dolabınıda degıstırmıstım. offff off son 118 gunnn

Allah nazarlardan saklasin canim..
Insallah bu heyecanin hep devam eder, aldiklarinizi güle güle kullanin..

kızlar dün çarsıya çıktık annemle ve bir sürü şey aldık yine çeyiizimeee :)) umarım beğenirsiniz.

penolopeden kaz tüyü termo yorgan aldık bizim için :))) vücut ısısını koruyor terlemenizi önlüyormuş. bunun harici misaafir içinde daysincolorstan bir yorgan aldık. ve ekstra dört yastık aldık days in colorstan :) 4 yastık 40 tlye geldi.
$1126_normal.webp
penolope yastıklarım :)))
$B11189-2.webp

tivolyodan çok güzel nevresim takımları aldım. saten :))) pike ve yatak örtümde var aynı maarkadan. bunun sabahlıgıda var cok hoş onuda almayı düşünüyorum
$3011_1.webp
$imagesCA2AC0HF.webp
$imagesCA57ZQV8.webp
$imagesCALUMROI.webp

cotton boxta kampanya vardı iki tane nevresim takımına taç pike seti hediye :)))

$asi_sari-500x500.webp
$COTTON~1.webp
$FB,1220,43,cotton-box-nevresim-takimi-cift-kisilik-belinda-murdum-cotton-box-pamuklu-nevresi...webp

bu da taçın pike takımı :))
$asi_ssari-500x500.webp

lilamor yatak örtüm annem zorla aldırdı ama ben sarevden begendım. ben pek beğenmedim kızlar sizce nasıl olmus :((( çok ggereksiz gibi ama gelin yatağı diyor. herseyin beyaz bu renkli olsun dedi. bende sarevde beyaz yatak örtüsü beğendim acıkcası.
$NAME_1~1.webp
bunları da lcwaikiki den aldık pijama takımlarım :)))) çok şirinlerrrr. enerji verir :D
birttane daha aldık ama onun fotoğrafını bulamadım. bu arada kendime iki tane tulum aldım parlament mavisiyle kottan.
$S_20121-2Y6642Z8-661_A.webp
$S_20121-2YB348Z8-676_A.webp

bu daaaaaaaaaaaaa bornoz setimiz. içinde iki bas havlusu bornozlar iki yada bir tam bilmiyorum banyo havlusu iki kese bir sabun ve bir tane kabak lifi var :)))

$small_ECELOVELYKREM-KREM_1.webp

bir de banyo seti aldım ama onu yükleyemiyorum düz beyaz . üstünde sıra taş gidiyor :))

bunun harici güral porselenden 12 kişilik yemek seti mavi 6 lı setim var. tencere setim var. bir kaç battaniye var önceden aldığımız. yorganlarım var :)))

Son düzenleme:
canım yeni çeyizlerin çokk güzel. bir sürü nevresimin olmuş valla hepside çok hoş hiç gözüme batan olmadı. bu tarz yatak örtüsü bende almayı düşünmüyorum ama senin aldığın çok güzel ve farklı geldi gözüme özellikle rengi çok tatlı canını sıkma tadını çıkar valla. bornoz setinde çok güzel hepsine kısaca bayıldım:1:

canım yeni çeyizlerin çokk güzel. bir sürü nevresimin olmuş valla hepside çok hoş hiç gözüme batan olmadı. bu tarz yatak örtüsü bende almayı düşünmüyorum ama senin aldığın çok güzel ve farklı geldi gözüme özellikle rengi çok tatlı canını sıkma tadını çıkar valla. bornoz setinde çok güzel hepsine kısaca bayıldım:1:

coookkk teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim. hepsini bir yerden aldık gibi birşey oldu :)9

annem saten hurcluk ta aldı onu dikiyor şimdi hepsini onlara yerlestircek kırmızı kurdaleyle süsleyecek :))) inanamıyorum ya ne kadarda çabuk geçiyor zaman. gelecek haftada gelinlik ve kınalık bakmaya gideceğiz

coookkk teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim. hepsini bir yerden aldık gibi birşey oldu :)9

annem saten hurcluk ta aldı onu dikiyor şimdi hepsini onlara yerlestircek kırmızı kurdaleyle süsleyecek :))) inanamıyorum ya ne kadarda çabuk geçiyor zaman. gelecek haftada gelinlik ve kınalık bakmaya gideceğiz

annende en az senin kadar heyecanlı ve heveslidir her annenin hayalidir kızını telli duvaklı evinden göndermek:) inş bizede nasip eder rabbim. bu arada o pembe yatak örtüsünü kaça aldınız bide düğün ne zamandı senin?

annende en az senin kadar heyecanlı ve heveslidir her annenin hayalidir kızını telli duvaklı evinden göndermek:) inş bizede nasip eder rabbim. bu arada o pembe yatak örtüsünü kaça aldınız bide düğün ne zamandı senin?

850 demıstı ama 740 a mı ne aldık canım. dugun 14 eylulde daha ıkı ayım var. hemde nasıl heves edıyor hem heves edıyor hem huzunlenıyor aglayacak gıbı oluyor gozlerı doluyor :(((

Back
X