• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MHP'nin kanalında seçim yorumu: Olamaz

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
MHP'nin kanalı Bengü Türk ekranlarına konuk olan gazeteci "Ben kendi adıma bu seçim sonucunu reddediyorum. Olmaz, olamaz" dedi.
mhp_1456.jpg

Seçimlerde büyük bir hezimet yaşayan MHP'ye yakınlığıyla bilinen Bengü Türk'te seçim sonuçlarını değerlendiren gazeteci Murat İde açıklamalarda bulundu.

"OLMAZ, OLAMAZ!"
Seçim sonuçlarına çok şaşırdığını belirten İde, "Ben kendi adıma bu seçim sonucunu reddediyorum. Bunu bir bilgisayar oyunu olarak yorumluyorum. Ya MHP'den alacaktı ya da HDP yerinde sayacaktı. Ya da HDP'den alacaktı MHP yerinde sayacaktı. İki kesimden küsmüşleri de yanına toplayamaz bir siyasi hareket. Olmaz, olamaz! Ne sosyolojide ne siyaset biliminde ne de matematikte bir açıklaması yok bunun" ifadelerini kullandı.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=384855

Açıkcası bilgisayar oyunu ya da başka birşey demek insanları aptal yerine koymak demek.
7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar olan mhp oyundaki şu değişim tamamen kötü parti Yönetiminin hezimeti.
Devlet bahçeli koltukta oturmayı çok seviyorsa alalım en yenisinden bir koltuk da bıraksın artık mhpnin yakasını.
Kaç senelik partiyi rezil rüsva etti.

Back