MHP'de Akşener krizi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
MHP'de Akşener krizi!
"Ülkücü hareketin başına kadının geçmesi mümkün değil"
Sitene Ekle

1 Kasım’daki seçim sonucundan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yönetimini sorumlu tutan çevrelerin kongre için çevresinde birleştiği isim Meral Akşener oldu. Akşener’in aday olması için kıramayacağı, siyasette etkili olmuş merkez sağdan önemli isimlerin devreye girdiği belirtiliyor.

"ÜLKÜCÜYE, HAREKET DIŞINDAN BAŞKAN OLMAZ"
MHP tabanındaysa Akşener isminin öne çıkması üzerine karşı propagandaya hız verildi. Parti içinde Akşener’e karşı, “Ülkücü hareket dışından gelen, ülkücüye genel başkan olamaz” ve “erkeklerin ağırlıkta olduğu ülkücü hareketin başına bir kadının geçmesi mümkün değil” tezi kullanılıyor.
Akşener’in DYP’de Tansu Çiller ile siyasete girip etkili bir isim olarak kritik dönemlerde görev yapması, ardından Ak Parti’nin kurucuları arasında yer alıp, tam kuruluş aşamasında bu hareketten ayrılması ve MHP’ye katılması MHP’deki değişim taleplerinin adresi olarak gösterilen Akşener’i zorlayan propaganda olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Habertürk / Saliha Çolak
http://www.milliyet.com.tr/mhp-de-aksener-krizi-/siyaset/detay/2145656/default.htm

geçen ben de bi başlıkta yazmıştım akşenere kadın olduğu için MHP içinden destek çıkmaz diye, aynen dediğim gibi oluyor

Ya Allah aşkına azalarak bitin. Ne demek erkeklerin yoğunlukta olduğu harekete kadin başkan olmaz. Aksener baskan olsa partiye cag atlatacak ama bunlar orta cagda kalmakta israr ediyorlar. Ne de olsa kafa yapilarina en uygun yerdeler

Türkiyede gördüğüm en rezil topluluklardan biri sanırım ülkücüler. Kadın düşmanı, kendi içine dönük, değişime kapalı, uzlaşma bilmez.... Azalmadan, aniden bitin mümkünse.

belki meral hanıma şans verseler kaybettikleri saygınlığı tekrar kazanacaklar
neredeyse baraj altında kalacaklardı, daha kötü olamaz herhalde mhp, değişiklik için ne bekleniyorsa...

belki meral hanıma şans verseler kaybettikleri saygınlığı tekrar kazanacaklar
neredeyse baraj altında kalacaklardı, daha kötü olamaz herhalde mhp, değişiklik için ne bekleniyorsa...
Bahçeli'yi ben özel sektör çalışanına benzetiyorum. Parlak birini gördüğü an kendisi için tehlikeli buluyor ve aniden temizliyor.
Uzun vadeli düşünüyor, bir gün yerini alma ihtimaline karşı. Akşener kadın olarak zor bir ihtimal ama şimdiye kadar kimseyi desteklememesi bunu gösteriyor.

Yahu geçmesin sakın sakın bu hatayı yapmasın.

Sözüm Meral Akşener'e sesimi duyuyorsan lütfen MHP'ni başına geçme çabası bile gösterme. Gel KK'ya üye ol tartışalım bu konuyu.

Bence bazı partiler artık kemik oydan sıyrılıp tarihe gömülmeli. Tıpkı DYP, Anap, DSP gibi.

Meral Akşener siyaset düşünüyorsa MHP'deki o sıfatı ne olduğu belli olmayan kemik kadroyla değil, taze kanlarla, yeni bir parti kurarak yapmalı bunu....

Iyi de bu ulkucu team'in cogu bu secimde zaten akp ye vermedi mi oyunu? Butun sosyal medya 3 hilal dovmeli akp pusulali gorsellerle kayniyodu.Hem oy verme hem de o gelmesin bu gelmesin diye karis.Anca bu memlekette olur boylesi.

Şu partilerin cinsiyetçi yaklaşımlarına sinir oluyorum, MHP sen bu kafayla yenilmeye doyamazsın, Meral Akşener en azından sonradan da katılsa hakkıyla yaptı muhalifliğini, Türkeş gibi senelerce MHP'de olupta başka partiye gitmedi ya, erkeklerden darbe yiyip kadınları ezen zihniyetiniz var oldukça alacağınız oy %10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…