Mfk

3 ay bal panacea ve folik asit içeren bir takviyesi vardı adını unuttum

Women plus, advictor ve adalis kullandım. İlk ay bir hafta erken adet olmuştum. Bu ay 4 gün gecikti. Tamamen bozuldu düzenim, acaba böyle mi faydası olacak?

Merhaba,
Nasıl bir düzensizlik yaptı acaba? Ben de kullanıyorum bu ay ve adetim gecikti. Gebe değilim gecikme oldu yani
Merhaba ilk kullandığım ay adetim 10 gün gecikti kanda gebelik yaptım yoktu. Sonraki aylarda hep 4-5 gün gecikme oldu hiçbirisi gebelik kaynakli değildi. Ben de bıraktım. Bırakınca düzeldi. Anlamadim

Merhaba ilk kullandığım ay adetim 10 gün gecikti kanda gebelik yaptım yoktu. Sonraki aylarda hep 4-5 gün gecikme oldu hiçbirisi gebelik kaynakli değildi. Ben de bıraktım. Bırakınca düzeldi. Anlamadim
Yani bu belki benim bünyem ile alakalı. Kullanıp da faydasını görenler de çok. Herkesin nasibi farklı

Ben sabah doktorun asistanına yazdım. Çok yadırmadi durumu sanırım bizim gibi olan çok var. Ama kullanmaya devam et dedi.

Mfk yöntemi tam olarak nedir. Duydum ama çok araştırmadım. Doktor tam olarak nerede. Onun yanımı gitmek gerekiyor

Sizde de düzensizlik yapmış miydi
Slm yaptı diyemem çünkü benim adetimin düzeni takviyeleri kullanmadınan önce bozuldu yani benim adetimi bozan takviyeler değil de çatlama iğneleri bozdu ki baya bir bozuldu 28 günde gelen hiç şaşmayan başladı 35 günde 33 günde gelmeye.Ve bence adetinizin şaşması iyi demek ki çalışıyor işe yarıyor inşallah Rabbim herkeze istiyenlere kucaklarını boş brakmasın evlat nasip etsin inşallah Amin

Amin çok sağolun.
Biraz önce reglim başladı gibi oldu. Şimdi de acaba çok işe yaramadı mı diye düşündüm artık bütün yolları denedim. Nasip

Mfk yöntemi tam olarak nedir. Duydum ama çok araştırmadım. Doktor tam olarak nerede. Onun yanımı gitmek gerekiyor
Mehmet Fatih Kars isminde bir doktorun baş harlerinden alıyor adını. Eşlerin yaş ve hormon değerlerine göre kendi ürünü olan bazı takviyeler veriyor ve önerdiği süre boyunca kullanıyorsunuz. Bir de yanına beslenme spor gibi destekleyici şeyler öneriyor. Doğurganlık aralığında 2 gün 3 gün arayla ilişki şeklinde Bir planlama süreci gibi gebeliğe hazırlıyor. Doktor a girmeye gerek yok ben Instagramdan yazdım bana bazı sorular sordu cevaplarima göre hangi seti kullanacagimi yazdı. Onları sipariş rttim

Teşekkür ediyorum. Bende iyice Bi araştırayım.

Merhaba yazali çok olmuş ama merak ettim. Sizin sorununuz neydi? Gebeliginiz devam etti .i? Neler kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…