Ne kullandınızBen faydasıni görmedim hatta adet düzenimi bozdu. 3-4 ay sonra düzeldi ama
Ben sadece advıctor ile ınnozpro aldım zaten klomende 3.ayı kullanıcam3 ay bal panacea ve folik asit içeren bir takviyesi vardı adını unuttum
Var hamileimHanımlar mfk ile hamile kalan var mı faydasını gören varmı ?
Ne kullandınız acaba ve kaç ayVar hamileim
Eş paket kullandık eşimle 2 ay kullandık cnmNe kullandınız acaba ve kaç ay
Merhaba,Ben faydasıni görmedim hatta adet düzenimi bozdu. 3-4 ay sonra düzeldi ama
Sizde de düzensizlik yapmış miydiEş paket kullandık eşimle 2 ay kullandık cnm
Merhaba ilk kullandığım ay adetim 10 gün gecikti kanda gebelik yaptım yoktu. Sonraki aylarda hep 4-5 gün gecikme oldu hiçbirisi gebelik kaynakli değildi. Ben de bıraktım. Bırakınca düzeldi. AnlamadimMerhaba,
Nasıl bir düzensizlik yaptı acaba? Ben de kullanıyorum bu ay ve adetim gecikti. Gebe değilim gecikme oldu yani
Yani bu belki benim bünyem ile alakalı. Kullanıp da faydasını görenler de çok. Herkesin nasibi farklıMerhaba ilk kullandığım ay adetim 10 gün gecikti kanda gebelik yaptım yoktu. Sonraki aylarda hep 4-5 gün gecikme oldu hiçbirisi gebelik kaynakli değildi. Ben de bıraktım. Bırakınca düzeldi. Anlamadim
Ben sabah doktorun asistanına yazdım. Çok yadırmadi durumu sanırım bizim gibi olan çok var. Ama kullanmaya devam et dedi.Merhaba ilk kullandığım ay adetim 10 gün gecikti kanda gebelik yaptım yoktu. Sonraki aylarda hep 4-5 gün gecikme oldu hiçbirisi gebelik kaynakli değildi. Ben de bıraktım. Bırakınca düzeldi. Anlamadim
Slm yaptı diyemem çünkü benim adetimin düzeni takviyeleri kullanmadınan önce bozuldu yani benim adetimi bozan takviyeler değil de çatlama iğneleri bozdu ki baya bir bozuldu 28 günde gelen hiç şaşmayan başladı 35 günde 33 günde gelmeye.Ve bence adetinizin şaşması iyi demek ki çalışıyor işe yarıyor inşallah Rabbim herkeze istiyenlere kucaklarını boş brakmasın evlat nasip etsin inşallah AminSizde de düzensizlik yapmış miydi
Amin çok sağolun.Slm yaptı diyemem çünkü benim adetimin düzeni takviyeleri kullanmadınan önce bozuldu yani benim adetimi bozan takviyeler değil de çatlama iğneleri bozdu ki baya bir bozuldu 28 günde gelen hiç şaşmayan başladı 35 günde 33 günde gelmeye.Ve bence adetinizin şaşması iyi demek ki çalışıyor işe yarıyor inşallah Rabbim herkeze istiyenlere kucaklarını boş brakmasın evlat nasip etsin inşallah Amin
Mehmet Fatih Kars isminde bir doktorun baş harlerinden alıyor adını. Eşlerin yaş ve hormon değerlerine göre kendi ürünü olan bazı takviyeler veriyor ve önerdiği süre boyunca kullanıyorsunuz. Bir de yanına beslenme spor gibi destekleyici şeyler öneriyor. Doğurganlık aralığında 2 gün 3 gün arayla ilişki şeklinde Bir planlama süreci gibi gebeliğe hazırlıyor. Doktor a girmeye gerek yok ben Instagramdan yazdım bana bazı sorular sordu cevaplarima göre hangi seti kullanacagimi yazdı. Onları sipariş rttimMfk yöntemi tam olarak nedir. Duydum ama çok araştırmadım. Doktor tam olarak nerede. Onun yanımı gitmek gerekiyor
Teşekkür ediyorum. Bende iyice Bi araştırayım.Mehmet Fatih Kars isminde bir doktorun baş harlerinden alıyor adını. Eşlerin yaş ve hormon değerlerine göre kendi ürünü olan bazı takviyeler veriyor ve önerdiği süre boyunca kullanıyorsunuz. Bir de yanına beslenme spor gibi destekleyici şeyler öneriyor. Doğurganlık aralığında 2 gün 3 gün arayla ilişki şeklinde Bir planlama süreci gibi gebeliğe hazırlıyor. Doktor a girmeye gerek yok ben Instagramdan yazdım bana bazı sorular sordu cevaplarima göre hangi seti kullanacagimi yazdı. Onları sipariş rttim
Merhaba yazali çok olmuş ama merak ettim. Sizin sorununuz neydi? Gebeliginiz devam etti .i? Neler kullandınız?Slm yaptı diyemem çünkü benim adetimin düzeni takviyeleri kullanmadınan önce bozuldu yani benim adetimi bozan takviyeler değil de çatlama iğneleri bozdu ki baya bir bozuldu 28 günde gelen hiç şaşmayan başladı 35 günde 33 günde gelmeye.Ve bence adetinizin şaşması iyi demek ki çalışıyor işe yarıyor inşallah Rabbim herkeze istiyenlere kucaklarını boş brakmasın evlat nasip etsin inşallah Amin