- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Evet canım ben de karışık almistim bir de women ve men karışimlari ama panacea içeriği daha zengin aklında olsunKızlar merhaba
Tüp bebek deneme başarısız oldu. Doğal yola devam. Bu ay 3232 yapamadık çünkü yeni keşfettim. Gün aşırı yapıyoruz.
eş paketi ve athena birlikte kullanılır mı hocaya ulaşamıyorum
Üç ay tavsiye etmiş artık olmazsa ikincide women men alırım. Kaç aydır kullanıyorsun canım?Evet canım ben de karışık almistim bir de women ve men karışimlari ama panacea içeriği daha zengin aklında olsun.
Pes etmeyelim. Denemeye devam mucizeleri duyoruz okuyoruz neden olmasınCanım uzun süredir takip etmiyorum artık saldım inşallah sana faydası olur muhtemelen bayramdan sonra dönüş yapar
Tabi orası öyle görünce mutlu oluyorum ama bir de ben yurtdışındayım ürünlere de çok ulaşamıyorum o sebeble biraz daPes etmeyelim. Denemeye devam mucizeleri duyoruz okuyoruz neden olmasın
1.5 ay Oldu bakalım olursa yazarım hemenÜç ay tavsiye etmiş artık olmazsa ikincide women men alırım. Kaç aydır kullanıyorsun canım?
Hayırlı olsun canımKizlar koşun
İnanamıyorum hala yarın kan vereyim galiba bu kez oldu. İnşallah hepimizeHayırlı olsun canım
Tebrik ederim canımKizlar koşun
Sorun yoktu pek. Eşimde varikosel vardı bende de pko görünümü. Ama kan verdikten sonra rahatlayacagim daha önce tüp bebek yaptık kimyasal olmuştu. Ürünleri 2 ay kulladk onun sayesinde oldu bence. Panaces,fodega,bee ve Man bal karışımı kulladikTebrik ederim canımhadi hayırlısı olsun kan testi verrr. Sorununuz neydi sizin hangi takviyeleri kullandınız
Ya bende de pko görünümü var onun dışında her şey normal ben de tedaviye yoğunlaşmadan önce acaba mfk denesek mi dediim eşime dün senden sonra umutlandım açıkçasıSorun yoktu pek. Eşimde varikosel vardı bende de pko görünümü. Ama kan verdikten sonra rahatlayacagim daha önce tüp bebek yaptık kimyasal olmuştu. Ürünleri 2 ay kulladk onun sayesinde oldu bence. Panaces,fodega,bee ve Man bal karışımı kulladik
Bence kesinlikle şans ver çünkü ben transfer bekliyordum adet ile birlikte ama iğne ilaç zaten 10.000 tutuyor inan acısı parası psikolojisi mahvediyor. Bir ay daha beklemek istiyorum dedim eşini de ikna et eğer sorun yoksa 2 ayda yüzde 50 üstü şans var neden olmasın? Bol su ve yürüyüş takviye olur benceYa bende de pko görünümü var onun dışında her şey normal ben de tedaviye yoğunlaşmadan önce acaba mfk denesek mi dediim eşime dün senden sonra umutlandım açıkçası
Yakın zamanda hsg cektirmis miydiniz siz sanki hsg cektircem diye yazmistiniz öyle hatırlıyorum gebelik onunla ilgili olabilir mi acabaTiniminimavihanim mfk Instagram sayfasıni takip et ne kadar umutsuz olanlar kalıyor.
Vallahi umutlandım canımm sevindimmm nasıl senin adına Özellikle kendim gibi birinin de böyle sonuç almasına aşırı motive oldum özelden de yazacam sanaa olur muBence kesinlikle şans ver çünkü ben transfer bekliyordum adet ile birlikte ama iğne ilaç zaten 10.000 tutuyor inan acısı parası psikolojisi mahvediyor. Bir ay daha beklemek istiyorum dedim eşini de ikna et eğer sorun yoksa 2 ayda yüzde 50 üstü şans var neden olmasın? Bol su ve yürüyüş takviye olur bence
Ah canım hep bakıyorum zatenn işte ben zaten şu an yurtdışındayım ama kesin dönüş yapacağız birkaç aya eğer gelene kadar olmazsa zaten tüp bebek diyordumTiniminimavihanim mfk Instagram sayfasıni takip et ne kadar umutsuz olanlar kalıyor.
Olur tabi görüşelim sosyal medyadan ekleyebiliriz. Geçen yıl çekilmişti ama bu yil tekrar niyetlendim vesile olsun diye ama geçen ay sulu ultrason yapıldı bana 9 Eylül'de o da rahim içine ilaçla bakılıyor o da etkili olabilir . Sulu ultrasonda bebek neden tutunamaz o ortaya çıkıyorVallahi umutlandım canımm sevindimmm nasıl senin adına Özellikle kendim gibi birinin de böyle sonuç almasına aşırı motive oldum özelden de yazacam sanaa olur mu
sulu ultrosonu hiç duymamıştım, biraz daha anlatabilir misiniz?Olur tabi görüşelim sosyal medyadan ekleyebiliriz. Geçen yıl çekilmişti ama bu yil tekrar niyetlendim vesile olsun diye ama geçen ay sulu ultrason yapıldı bana 9 Eylül'de o da rahim içine ilaçla bakılıyor o da etkili olabilir . Sulu ultrasonda bebek neden tutunamaz o ortaya çıkıyor
Arkadaş üyeliğini pasifleştirmiş cevap veremez canımsulu ultrosonu hiç duymamıştım, biraz daha anlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?