- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Ne güzel bir şeymiş o bir araştırayımPanacea diye bir hap kadın ve erkekte olan sperm ve yumurta hücrelerini kaliteli yapıyor sperm hızını arttırıyor vajinal kuruluğa iyi geliyor vs çok şifalı bir hapsaç dökülmesini bile azaltıyor hapın içeriği çok sağlam çok vitamin var ve hepsi vücuda yarayan şeyler canım
Amin amin inşallah. Kaç senedir evlisiniz pekiHenüz olmadı bekliyoruz hayırlısı ile kısa sürede hepimize nasip olsun inşallah
2 yıldır evliyiz 3 ay korunduk.. beklemedeyiz bakalımAmin amin inşallah. Kaç senedir evlisiniz peki
Canım denedin mi? Sonuç alan var mı?Merhaba sevgili anne adaylarıSon zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca.
Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh düşüklüğünü vs vsHatta bunların isimlerini bile doktor bey değiştirdi.Sırf bunlara takılı kalmayalım diye Şöyle düşünün yeni evlenmişiniz ve yeni bebek düşünüyoruz.Ben bu sayede birazda olsa zihnimi boşalttım. Regl oluyorsanız eşinizde sperm varsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.Umutsuz olmak yok Sabırla duayla inançla inşAllah mucizlerimize kavuşacağız.
Bu yolda birbirimize destek olmaya ne dersiniz
Bazı verilen öneriler var, neler bunlar derseniz şöyle
Önerilen arı sütü bal karışımı eşler 2 tatlı kaşığı kullanacak (kendisinin oranlarını belirttiği yer var ordan )
Omega 3 kapsül
Folat tablet
D3/K2 vitamini hepsini eşlerle birlikte kullanıyoruz.
Regl bitince ilişki başlar.Daha sonra 3-2-3-2 gün ara ile ilişki önerilir.Polikistikover varsa 21.22.günler önemlidir.
Günde en az 5000 adım
Yeşillik tabağı ve Akdeniz diyeti şeklinde beslenme
Gökkuşağı tabağı
1,5-2litreye yakın su
Daima gülümse ve olmasa bile şükret üzülme
Regl döngüsü 35 gün ve altı olması düzensiz regl olanların uzmana gidip düzeni sağlanmalı ve sonrasında mfk uygulanmalı
Kilosu olan arkadaşlarımızın kilo vermesi
Eksik olan bilgiler varsa sizlerde tamamlayablirsiniz.
Unutmayın bizler ve eşlerimiz gayet sağlıklıyız bunu kendimize hep hatırlatalım ve olumsuz ne varsa unutalım yeniden başlayalım
Mfk tablomuzuda beni etiket yaparak istenilen bilgilerle oluştarabiliriz. Bol bebikli gebeli topik olması umuduyla arkadaşlarım
Güzel Anne Adayımız GeçirilenSüre Beklenen Adet Tarihi Kullanılan
Takviyeler Sonuç
Canım ben yurt dışında olduğum için o vitaminleri kullanamadım ama hafta sonuna inşAllah bee tablet dışındakiler gelecek bakalım belki yararı olur ben Omega3 folat devit3/k2 şimdide koenzim kullanıyorum bakalım nasipCanım denedin mi? Sonuç alan var mı?
Bugün ki kontrol sonucunda yumurtalar biraz daha büyümüş yine istenilen düzeyde değil ama ilerleme devam ettiği için iğnelere devam ediyorum 4 gün sonra bir daha kontrolAnnede erken mi girmişti, ırsi diyorlar, amh, fsh ye o dönem baktırmış mıydın?menopozdan bir yıl kadar önce mi düzensizleşmeye başlamıştı?
Çok sevindim iki ay adet bile yumurta oluşturmuş işte ne güzel.
Yarın haber verirsin gelişmeyi.
O kontroller bile o masa ne kadar yıpratıcı, Rabb'im kimseleri o yollarda bekletmesin.Bugün ki kontrol sonucunda yumurtalar biraz daha büyümüş yine istenilen düzeyde değil ama ilerleme devam ettiği için iğnelere devam ediyorum 4 gün sonra bir daha kontrol
H Hayatlarrr cevapladım aslında ama başka gözden kaçırdığım mı var acabaEvet malesef annem de erken menopoza girdi. Ama benim kadar erken değil. O 40 yaşlarına yakın girmişti.
Düzensizlik aslında hep vardı 40 günde 1 falan olurdum genelde. Menopoza yakın 2-3 ayda 1 e çıktı.
Adetlerim kesildiğinde yapılan ölçümlerde fsh 70-80civarları , amh 0.09
İnşallah bakalım beklenilen boyutlarda olmasa bile bu bi gelişme doktor da böyle söyledi. Mutlaka haber vericem
Bunu kim önerdi, neye yarıyormuş?Kızlar şimdi biz arı ekneğimi kullancaz bide
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah2 yıldır evliyiz 3 ay korunduk.. beklemedeyiz bakalım
güzel sonuclar alırsın canım inşallahSelam kızlar
Bugün fodega ve mfk bee aldım. Ekstra alıç sirkesi aldım. Adetim bitince başlayacağız 3-2-3-2 şeklinde, nasipte varsa olur inşallah
İnşallah canım ama burada hiç deneyen yok heralde çok pasifgüzel sonuclar alırsın canım inşallah
bu topicdekileri pasifleştirmişlerdi ben gün olarak kendi vitaminlerimle denemiştim tutmadı benim kuzum adamın karışımlarını almadım dene bakalım inşallah sonuçlarınıda haber ver bizedeİnşallah canım ama burada hiç deneyen yok heralde çok pasif
Şifa olsun kuzum inşAllah güzel haberlerini alırızSelam kızlar
Bugün fodega ve mfk bee aldım. Ekstra alıç sirkesi aldım. Adetim bitince başlayacağız 3-2-3-2 şeklinde, nasipte varsa olur inşallah
Canım eczanede sirkeler yoktu, ben başka yerden alıç sirkesi aldım. Nasıl kullanacağım bilgin var mı?Şifa olsun kuzum inşAllah güzel haberlerini alırızDiğer antioksidan olan yok muymuş eczanede
Bir litre suya iki yemek kaşığı sirke canım onu gün içinde tüketeceksinizCanım eczanede sirkeler yoktu, ben başka yerden alıç sirkesi aldım. Nasıl kullanacağım bilgin var mı?
Okadar az mı? Ben 1 bardak suya zannediyordumBir litre suya iki yemek kaşığı sirke canım onu gün içinde tüketeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?