- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Merhaba topiğin hayırlı olsun canıım. Bende bilgilerimi vereyimMerhaba sevgili anne adaylarıSon zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca.
Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh düşüklüğünü vs vsHatta bunların isimlerini bile doktor bey değiştirdi.Sırf bunlara takılı kalmayalım diye Şöyle düşünün yeni evlenmişiniz ve yeni bebek düşünüyoruz.Ben bu sayede birazda olsa zihnimi boşalttım. Regl oluyorsanız eşinizde sperm varsa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.Umutsuz olmak yok Sabırla duayla inançla inşAllah mucizlerimize kavuşacağız.
Bu yolda birbirimize destek olmaya ne dersiniz
Bazı verilen öneriler var, neler bunlar derseniz şöyle
Önerilen arı sütü bal karışımı eşler 2 tatlı kaşığı kullanacak (kendisinin oranlarını belirttiği yer var ordan )
Omega 3 kapsül
Folat tablet
D3/K2 vitamini hepsini eşlerle birlikte kullanıyoruz.
Regl bitince ilişki başlar.Daha sonra 3-2-3-2 gün ara ile ilişki önerilir.Polikistikover varsa 21.22.günler önemlidir.
Günde en az 5000 adım
Yeşillik tabağı ve Akdeniz diyeti şeklinde beslenme
Gökkuşağı tabağı
1,5-2litreye yakın su
Daima gülümse ve olmasa bile şükret üzülme
Regl döngüsü 35 gün ve altı olması düzensiz regl olanların uzmana gidip düzeni sağlanmalı ve sonrasında mfk uygulanmalı
Kilosu olan arkadaşlarımızın kilo vermesi
Eksik olan bilgiler varsa sizlerde tamamlayablirsiniz.
Unutmayın bizler ve eşlerimiz gayet sağlıklıyız bunu kendimize hep hatırlatalım ve olumsuz ne varsa unutalım yeniden başlayalım
Mfk tablomuzuda beni etiket yaparak istenilen bilgilerle oluştarabiliriz. Bol bebikli gebeli topik olması umuduyla arkadaşlarım
Güzel Anne Adayımız GeçirilenSüre Beklenen Adet Tarihi Kullanılan
Takviyeler Sonuç Tiniminimavihanim 1 yıl 17 Aralık Arı sütü kapsül-İnositol-Omega3-D3/K2 -Folat @Mabellee 11 Ay 19 Aralık Mfk Karışımı-Devit3 @OznurDS 6 Ay 22 Aralık Folik asit- Folat Orangeee 11 Ay 23 Aralık Mfk Karışımı-Devit3/Omega3 @kizinbiri9 17 Ay 1 Aralık Mfk karışımı-Omega3-Folik Asit-D3/K2 vit @Ayisigi00 24 Ay 12 Aralık Mfk Karışımı-Folik asit-Omega3-Dvit3 @Ruyaperisi 1yıl 11 Aralık Prowomen-Devit3 -Omega3 F Ftxxx 1,5 yıl 5 Aralık Mfk Karışımı-Devit3-B12 @umutlu_ 7 Ay 17 Aralık Mfk Karışımı-Folikasit-Devit3-Hayıt tohumu @Uzum_bugusu 4 ay 1Aralık Folik Asit-Devit3- Omega3 @prof20 1 Yıl 21 Aralık Mfk karışımı-Devit3-Folik Asit-Omega3 @L u n a 7 ay 15 Aralık Mfk Karışımı-Omega3-D3/K2 -Folat @Mihra95 8 Ay 18 Aralık Mfk Karışımı-Omega3-D3/K2-FolikAsit @birogretmenn 7 Ay 23 Kasım Mfk Karışımı-Omega3-D3/K2 -Folat @Taze fasulye 10 Ay 22 Aralık Mfk karışımı-Devit3-Multi vit @Limonlu Su 2.5Yıl 26 Aralık Bal Karışımı-FolikAsit -Devit3 @Hanimelicicegim 6 Yıl 21 Aralık Mfk Karışımı-Folat-Omega3 @bkoy 4 Ay 16 Aralık Mfk Karışımı-Folik Asit @Lna16 1 Yıl 13 Aralık İnofolic combi-Omega3 D3-E vit @Ceviz hanim 1 Yıl 14 Aralık Qenzim-Omg3
Coraspirin-Folikasit D3@busrayln 5 Ay 24 Aralık Mfk Karışımı-FolikAsit-Devit3-Omega3 @Hogwartss 2 Yıl 29 Aralık Mfk Karışımı-Folat -Omega3
Devit 3@Selizay 1.5. Yıl 16 Aralık D3/K2-Folat -Demir-K.Boynuzu Özü @HAbibte - 29 Kasım - @Simge3421 2 Ay 30 Aralık Mfk Karışımı-Folat Omega3-
D3/K2 vit@ORKIDE_6 3 Yıl 22 Aralık Mfk Karışımı-D3-Omega3-İnositol @Drybgtr 6 Ay 16 Aralık Mfk Karışım-Folik Asit kivircikkuala - 20 Aralık Folik Asit-Devit3
Benimde 20 Aralık kendimden buldum hemenMerhaba topiğin hayırlı olsun canıım. Bende bilgilerimi vereyim
15 Aydır deniyorum. eşim k.boynuzu pekmezi ve epimedyumlu macun + d3k2 kullanıyor. Ben d3k2 ve folik asit kullanıyorum. Beni de tabloya ekleyebilir misin? Bu ay günleri değerlendiriyorum 3-2-3-2 şeklinde. BAT : 21 ARALIK
Bizim burada lodos her seyi ucurduIzmir canm disarda yagmur lodos var allahim beterinden korusun
D3 12ye gibi almayı öneriyolar. Ben uyanınca ilk d3, sonra karışım. Hepsini kahvaltıdan önceGünaydın
Bende folat d3 omega ve karışım var hepsini sabah kahvaltıdan sonra alıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz sabah akşam hepsini sabah almak zararlı olabilir mi
Sendemi izmirdesin canım neresinde oturuyorsun bende izmirdeyimGunaydin canmm sabah sabh depremle uyandim yavv
Ben yatmıyorum canın ya 5 10 dk ancaBen yatıyorum ya 1 saat bazen 45 dk ama mutlaka yatıyorum :)
Gaziemirdryim canm bennn sen nerelerdesinSendemi izmirdesin canım neresinde oturuyorsun bende izmirdeyim
Pek uzağız kız menemen deyim ben :)Gaziemirdryim canm bennn sen nerelerdesin
Öyle canım :)Yaa olsun gönüller bir
Benim ağustosta başıma geldi. Gebelik testim pozitif çıktı kan verdim 14 iki gün sonra 36 oldu. O akşam kırmızı leke geldi sabah doktora gittim tekrar kan verdim 24 e düşmüştü. 3-4 gün içinde de adet gibi kanamam oldu. Ama öyle dedikleri gibi ağrılı vs değildi normal adet sancısıydı pıhtı vs de olmadı bende. Adet bitince de sıfırlandıKizlar birsey dicem ya kimyasal gebelik olustugunu nasil anlıyorsunuz
Acaba hangi karışımını kullandınız?1 yıl 2 aydır evliyim.bu ay gebe olduğumu öğrendim.mfk karışımını iki ay kullandım. D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Bu ay tedavi olmayı düşünüyordum ama kısmet oldu şükürler olsun.stresten uzak durun ve akışına bırakın inşallah gönlünüzce olacakson adet tarihim 6 aralıktı.20 gün gecikince kan testi yaptım.beni topige ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?