- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 23
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
6 da dürt uyansın
Neyse dölleyecek sperm her şekil yolunu bulur ya, düşünme şimdi öyleAa yok bacim bucukda bile zor kakiyor 15 dkka onceden caliyor alarm
Ahahah yaaa ulannn cok tatlisinizzz aaa yok ben sey yapamam diye video var ya ben size gelsinn5e ayarlayınbiz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştu
HahjaAhahah yaaa ulannn cok tatlisinizzz aaa yok ben sey yapamam diye video var ya ben size gelsinn
Benim ilk geceye dönmüş ahah5e ayarlayınbiz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştu
Aman ya zaten o çatlatma iğnesi ile ilişkiye kurmalı bebek gibi saatli giriyorsun ya hiç cekilmiyo5e ayarlayınbiz ilk zamanlarda çatlatma iğnesi kullandık gece 12 de ilişki olsun dedi afedersin biz yapamadık stresten ben islanmadim eşim ereksiyon olamadı derken yat dinlen tekrar dene diye diye sabahın 4nde olmuştu
Ahahah yaaa ulannn cok tatlisinizzz aaa yok ben sey yapamam diye video var ya ben size gelsinn
Aynen çok sıkıntılı yaaAman ya zaten o çatlatma iğnesi ile ilişkiye kurmalı bebek gibi saatli giriyorsun ya hiç cekilmiyouflaya puflaya oluyordu bizim
Zaten isteksiz oldugu için ilişki bebeginde gelesi olmuyo galibaAynen çok sıkıntılı yaa
Evet canımm gel katıl aramızaaÇikolata kisti ne iyi gelir mi
Dedikodu yasak mıYav gülmekten çatladım haa dedikoduyu çevirmişiniz
Hahahahah çok iyi yaaBizim köydeki eski insanlar inek olsun koyun olsun memesinden bakıp gebe olduğunu anlarmis . Benimde esim gelip gelip dokunuyor varmı birşeyler diye
Her zaman bebekimmmYine formundasın
Hiç bilgim yokÇarşambaya randevu aldım pıhtılaşma paneli için üniversite hastanesindeki doktorum yönlendirdi. Bir kağıt verdi pıhtılaşma paneli yazdı kaşe bastı, yanına diğer genetik testleri de ben iliştireyim mi hahaDiğer genetik testler de yapılsın istiyorum. Nerden yürüyeyim doktora nasıl söyleyeyim taktik verin realist mi davranayım drama mı bağlayayım. Devlet doktorları çok cimri Bu konuda, cebinden karşılarmışcasına ertelemeye çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?