- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
En azindan kendimiz yapsak içimize sine sine yeriz ya çok iyi oldu bu ben de yapacağımYarıdan bir tık az canım bende elimdeki bitince kendim yapacağım faydalı insana güç kuvvet veriyor
Haklısın canım valla herşey ateş pahası elinde varsa yap mfk karışım satan yer varya orda hazırlanışı varOranları nedir acaba yaa biliyor musun kuzum ben de kendim yapayım istiyorum valla evde her şey var boşa para vermek istemiyorum açıkçası
Kız hadi inşallah ağzın bal yesin :)Yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti adet olmaya yakın yumurtladıgım icin hatta önce adet olucam sandim acaba üşüttum mü diyede düsündüm. Dün testte pozitifi gördüm Ins.. sağlikli bir yumurtlama gecirmissinizdir ve değerlendirmissindir hayirlisi olsun.
Öyle canım oda güvenilirdir bişey diyemem ama elimizde malzeme varkende almayalım :)En azindan kendimiz yapsak içimize sine sine yeriz ya çok iyi oldu bu ben de yapacağım
Hadi inşallah gebesindirTest yaptınız mı bende yok yapamadım ovulasyonda böyle çıkıyor
İnşallah olur be canım hepimizin en yakın zamandacanim benim adet üzerinden 5 gün geçti ama negatif çıktı kasette. Ama regl gelmediği sürece umutluyum çünkü geçen ay yumurtlama günüm de kaymıştı ve bir gecenin günlüğü bir hafta falan öncesinden bırak dediği için yumurtlamayı değerlendirememiştim. Bu ay da muhtemelen yumurtlama günüm kaydı. Yani kısaca regl başlamadığı sürece hep umut var. Devam et umut etmeye. Dün ben de üzülmüştüm bir miktar ama sonrasında hayırlısı dedim. Belki de bu ay olacak, bilemeyiz. MFK'yı uygulamaya devam edelim. Ha regl gelirse de bence 3 ay şansı var bu yöntemin de. Umut her daim bizimle
İnşAllah ama ovulasyonun da iki koyu çizgi çıkması gerekiyormuş sanırım öyle çıkmadı malesefHadi inşallah gebesindir
Gecikmeyi beklicem artıkBekle canım 11. Günde bende çıkmadı 5 gün önceyi gösteren testlerden yaptım bide hiç belli olmaz moralini düşürme adetin gelmezse 15. Gün yap
Biz de eşimin arkadaşından bal alıyorduk oda arıcıydı. Ona gösterdik karışımı yaptırdık. Arı sütü kilosu 1300 lira falan dedi. Küçük küçük şişelerden ekliyorlar galiba az. Bir kutu hocanın karışımdan almıştım küçük. Bitince tanıdığımız balcıya büyük yaptırmıştım oradaki görseli de atmıştım ne kadar koysun diye. Fiyat neredeyse aynıya geldi tat olarakta hocanın önerdiği karışımı daha çok beğendim. Bitince Suat beyden alacağım yine. . Elinizde varsa kullanın sizde doğal beslenmek, takviye almak, aralıklı ilişki, hareket öneriyor. Birde diğerlerini bilmiyorum ama bir makalede d vit eksikliğinin üremeye olumsuz etkisini okumuştum. Ben d vit bayadır kullanıyordum şimdi eşime de kullanıyorumOranları nedir acaba yaa biliyor musun kuzum ben de kendim yapayım istiyorum valla evde her şey var boşa para vermek istemiyorum açıkçası
6 yılla ben varımEn uzun süre benimmis
hakkaten mis mişVar var tadı da çok güzel ya valla önce d vit sıkıyorum onda zeytinyağı tadı çok üstüne b12 sıkıyorum mis gibi
Hahaha onun yoktur heralde inşallah vardır ama bilmiyorum canımhakkaten mis mişomega 3 fıs varmi
Evet canım ari sütü baya pahalı ve tadı çok kotu ama ben de tvde bi doktordan duymuştum ari sütünün doğurganlığı arttırdığını minik minik tuketiyordum propolis polen zaten bu corona çıktığından beri tüketiyoruz güvendiğimiz yerden alıp hatta ari sütünü alıp kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım dış gebelik oldu malesef ama şimdi şimdi acaba o mu etki etti diyorum.. doktorumun verdiği takviyeler oldugundan aklıma geldikçe yiyorum su an ayrı ayrı, karışımı yaparsam da abartmadan yerim gercekten çok faydalı tek cekincem balın hakiki olup olmadığı sen daha çok beğendiğini söylemişsin doktorunkini hakikidir o zaman dimiBiz de eşimin arkadaşından bal alıyorduk oda arıcıydı. Ona gösterdik karışımı yaptırdık. Arı sütü kilosu 1300 lira falan dedi. Küçük küçük şişelerden ekliyorlar galiba az. Bir kutu hocanın karışımdan almıştım küçük. Bitince tanıdığımız balcıya büyük yaptırmıştım oradaki görseli de atmıştım ne kadar koysun diye. Fiyat neredeyse aynıya geldi tat olarakta hocanın önerdiği karışımı daha çok beğendim. Bitince Suat beyden alacağım yine. . Elinizde varsa kullanın sizde doğal beslenmek, takviye almak, aralıklı ilişki, hareket öneriyor. Birde diğerlerini bilmiyorum ama bir makalede d vit eksikliğinin üremeye olumsuz etkisini okumuştum. Ben d vit bayadır kullanıyordum şimdi eşime de kullanıyorum
Bende günde 2 tatlı değil sabah akşam çay kaşığı olarak yiyorum. Tatlı kaşığı fazla feliyorEvet canım ari sütü baya pahalı ve tadı çok kotu ama ben de tvde bi doktordan duymuştum ari sütünün doğurganlığı arttırdığını minik minik tuketiyordum propolis polen zaten bu corona çıktığından beri tüketiyoruz güvendiğimiz yerden alıp hatta ari sütünü alıp kullanmaya başladığımda hamile kalmıştım dış gebelik oldu malesef ama şimdi şimdi acaba o mu etki etti diyorum.. doktorumun verdiği takviyeler oldugundan aklıma geldikçe yiyorum su an ayrı ayrı, karışımı yaparsam da abartmadan yerim gercekten çok faydalı tek cekincem balın hakiki olup olmadığı sen daha çok beğendiğini söylemişsin doktorunkini hakikidir o zaman dimi
ah eşler zaten bizden çok yorum yapiyorlar ama sıkılarakHahaha onun yoktur heralde inşallah vardır ama bilmiyorum canımben mehmet fatih hocayı takip ediyordum ama almamıştım takviyeleri tahlillerimi yapıp doktora gittim aynı şeyleri önerince şaşırdım omega3 u bize bu şekilde verdi içeriği resimdeki gibi kuzum eşimle ikimiz kullanıyoruz hamilelik falan yazdığından esim huylanıyor bana yan etki yapmasin diyo ama içiyor mecbur doktorun dediğini kendisi de duyduğu için Eki Görüntüle 2960442 Eki Görüntüle 2960443
İnşallah asko inşallah
Ay valla biraz sikayetlendiginde başlıyorum ben neler cekiyorum adeti ağrısı kürtajı yumurtası hsgsi gebelik testine işemesi diye içiyor tamam diyor hemenah eşler zaten bizden çok yorum yapiyorlar ama sıkılarakbana hic böyle şeyler vermedi gebelik istedigimide biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?