- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Amin inşallah bu son olur senin için48 saatte bir yapıyoruz gibi oldu kuzucum aslında inşallah sperm kendini toplarlıyordur, bu ay rahim filmi çektirdim sans yükseliyor diyorlar doktorun dediği de zaten dolu boş boş dolu boş dolu benim anladığım, biz dolu boş dolu kismindayiz inşallah daha fazla beklemez bebisler hepimizi
Siz kaç aydır deniyorsunuz hayırlı olsunİnşallah bu son deneme ayınız olur gelecek ay benim gibi sizlerde gülersiniz
1 sene 2, 3 günde bir yaptım başarısız oldum, 4 gün üst üste yaptığım ay hamile kaldım.Üst üste yaparsan bu sefer de sperm kalitesi düşer
Hayırlısı olsun bebiş benim aldığımin tadı pekmez gibiydi o yüzden mfk nin önerdiğini kullanacamBundan alacam ben kuzu, bu markaya güveniyorum L Limonlu Su
Ben nisandan itibaren deniyordum ama mfk yı gen ay ilk kez yaptım teşekkür ederimSiz kaç aydır deniyorsunuz hayırlı olsun
b12 fıs varmış ya kızlaaar ben doktoruma özellikle sordum hap kullanmada sorun yaşıyorum damla varmı dedim alışman gerekli dedi bırakti bende yok sanmistimBu arada benim doktorum da bunları verdi eşimle beraber kullanıyoruz spreylerden birer puf haptan da birer tane ikimiz kullanıyoruz. Ben bunlara ek prowomen kullanıyorum doktorum önerdi bal falan yemiyoruz artik düz duvara tirmanmamak için
Eki Görüntüle 2960363
Hadi ya yurtdışında sistem burdakinden ne kadar farklıymış..ben kızıma hamileyken adet oldum sanmıştım meger hamile imişim..hamilelik boyunca ara ara kanamalarim da devam etti. ne iğneler ne haplar kullandim.o canı Rabbim bize emanet edicekse her şekilde tutunuyor.dunyaya gelecek olanın vakti belli de biz acele ettiğimizde kaliyoruz. Sıkma canını oluru varsa o evlat size nasip olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Canım bende adet günümde yumurtladımya 14 gün gecikme olmuş oldu 16 gün sonra öğrendim yani adeti 2 gün gectikten sonra gibi bir sey oldu.15 i yumurtlama 16 değerlendirmiştik eşim 16 sabah görevden gelmişti
Ben yarın kaset test yaparım gecikme devam ederse Çarşamba kan vermeye karar verdimCanım bende adet günümde yumurtladımya 14 gün gecikme olmuş oldu 16 gün sonra öğrendim yani adeti 2 gün gectikten sonra gibi bir sey oldu.
Şimdi test yapsan bile eğer kan vereceksen zaten direk çıkar inş.. vardir yaa.. Ama kaset testte herkeste 11. Günde gostermeyebiliyor mesela bende çıkmadı örneğin 16. Günde cıktı çıkmazsada üzülme sakın kırmızılar gelmezse ümit vardır
Hadi güzel haberler inş..Ben yarın kaset test yaparım gecikme devam ederse Çarşamba kan vermeye karar verdim
İnsallah canımHadi güzel haberler inş..
Bendeki kaset test laboquickti. Diğer kaset testlerde göre hassasiyeti daha fazlaBen yarın kaset test yaparım gecikme devam ederse Çarşamba kan vermeye karar verdim
Bende saçma bı tane var işte eczaneden almıştımBendeki kaset test laboquickti. Diğer kaset testlerde göre hassasiyeti daha fazla
Genelde onların referans değeri 30-50 arası oluyor, bendeki 20 idi. İlk idrarla yap bakalım çıkar inşallah, ay çok heyecanlı hadi uğurlu olur inşallah bize deBende saçma bı tane var işte eczaneden almıştım
Amin inşallah canımGenelde onların referans değeri 30-50 arası oluyor, bendeki 20 idi. İlk idrarla yap bakalım çıkar inşallah, ay çok heyecanlı hadi uğurlu olur inşallah bize de
Olabilir canım, kür falan yaptıysan birden fazla yumurta gelişmiş ya da kistleşmiş olabilir.Kızlar yumurtlama günüm ilk defaçok ağrılı geçti sanki adetimin ilk günü gibi şimdi adetime 9 gün var ara ara ağrıyor neden acaba üşüttüm mü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?