- 4 Şubat 2022
- 47
- 26
- 26
- Konu Sahibi aylanaktara
Kızlar mfk ürünlerini kullanan var mı eşimle bu ay eş paketi alıp kullanmaya başladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben kullandım 2ay hiç bi işe yaramadı cnmKızlar mfk ürünlerini kullanan var mı eşimle bu ay eş paketi alıp kullanmaya başladık
Sadece o takviyeleri kullanıp 3 4 kez ilişkiye girmek yeterli olmuyor.. regl olana kadar 2+2 yani 2 günde bir ilişkiye girmeniz gerekiyor.. özellikle doktorum defalarca dedi dinlememiştim yumurtlama uygulaması test yapıp sonra bırakıyordum,sadece 1 ay 2+2 devam ettirdim reglin birinci gününden itibaren sayıp 21.ci gün degerlendirdik o ay hamile olduğumu öğrendim.Kızlar mfk ürünlerini kullanan var mı eşimle bu ay eş paketi alıp kullanmaya başladık
Allah hayırlı etsin ben de aldım. Bu hafta ama sanki adet olacakmışım gibi geliyor zaten adetime 10 gün kala geldi bugün 21. Gün doktorun dediği gibi 21. Gün uygulamasını yapmamız gerekiyor mu . Bir de adet olana kadar mı 2+2+2 şeklinde yapacağız öyle mi. Yardımcı olursanız sevinirimMfk eş paketi kullandım, 4.ayımda hamile kaldım, kullandığınız ürünler kimyasal olmadığı için hiç tereddüt etmedim, hatta bağışıklığıma bile iyi geldi
Ben bir aylık eş paketi kullandım advictor ile birlikte. 33-35-37 günlerde adet oluyordum takviyeler sayesinde 28 günde adet olmaya başladım. Bu ay da ek olarak adendo ve athena kullandım şimdi sonuç bekliyorum. 14 Ekim batKızlar mfk ürünlerini kullanan var mı eşimle bu ay eş paketi alıp kullanmaya başladık
merhaba sonuç alabildinizmiiKızlar mfk ürünlerini kullanan var mı eşimle bu ay eş paketi alıp kullanmaya başladık