Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mfk gebesiyim canımMerhabalar Mfk kullanıp gebe kalan oldumu. Sperm sayısını hareketlılığını düzenlıyormus.
Hangi ürünü kullandınız ?Ben mfk gebesiyim canım
Offf bu eş paketi falan baya pahalı olduğu için alamıyorum şuanBen mfk gebesiyim canım
Canım eşinde problem yoksa sadece advictorle fodega veya panacea alabilirsin onlarla baslaOfff bu eş paketi falan baya pahalı olduğu için alamıyorum şuan
Canım ben eş paketi aldım 1 ayım bitti esımde sperm hareketı ve sayısı az nasıl yapacagız bılmıyorum yasım 31Hangi ürünü kullandınız ?
Hangi ürünü kullandınız
Hangi ürünü kullandınız ?
Sultan hangi ürünü kullandın acaba sen kaç ay kullandın bızede bir yol gosterırmısın bu konudaHangi ürünü kullandınız ?
Eşimde sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum benim biraz kilom var ve yumurtlama olmuyor 4 ay boyunca yumurtlama göremedim advictoe da kullandım ama adetimi baya geciktirdiCanım eşinde problem yoksa sadece advictorle fodega veya panacea alabilirsin onlarla basla
Sendemı yenı evlısınEşimde sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum benim biraz kilom var ve yumurtlama olmuyor 4 ay boyunca yumurtlama göremedim advictoe da kullandım ama adetimi baya geciktirdi
Canım sana önerim advictorı bırakma kesinlikşe athena almalısın yumurtlama için rezerv için cok faydalı bide fodega gerekli vitaminler için birde regl için mfk nın balı var ama pahalı dersen eger aktardan hayıt otu ve civanperçemi al sabah birini iç aksam birini iç reglin düzene giricektir ve diğer advictor athena ve fodega sayesinde de yumurtlama olucaktır ve bol yeşillik agırlıklı besleninEşimde sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum benim biraz kilom var ve yumurtlama olmuyor 4 ay boyunca yumurtlama göremedim advictoe da kullandım ama adetimi baya geciktirdi
2 senelik canımSendemı yenı evlısın
Yumurta rezervim iyi 5.24 hatta pkos oldugy için ama herhalde sağlıksız yumurtlayamıyorum oyğzden bide karaciğer rahatsızlığı var bende bazı bitkisek şeyler ters etki yapabiliyo doktora gideyim hayırlısı ile ondan sonra Saraçoğlu kürlerine devam edicem geçen sene baya iyi gelmiştiCanım sana önerim advictorı bırakma kesinlikşe athena almalısın yumurtlama için rezerv için cok faydalı bide fodega gerekli vitaminler için birde regl için mfk nın balı var ama pahalı dersen eger aktardan hayıt otu ve civanperçemi al sabah birini iç aksam birini iç reglin düzene giricektir ve diğer advictor athena ve fodega sayesinde de yumurtlama olucaktır ve bol yeşillik agırlıklı beslenin
Ztn bu dediğim hayıt otu ve Aslan pençesi saraçoğlunun tarifidir canımYumurta rezervim iyi 5.24 hatta pkos oldugy için ama herhalde sağlıksız yumurtlayamıyorum oyğzden bide karaciğer rahatsızlığı var bende bazı bitkisek şeyler ters etki yapabiliyo doktora gideyim hayırlısı ile ondan sonra Saraçoğlu kürlerine devam edicem geçen sene baya iyi gelmişti
Tamam inşallah canım deneyeceğimZtn bu dediğim hayıt otu ve Aslan pençesi saraçoğlunun tarifidir canım
Ama öncelikle önce eşinle ikiniz doktora görünün canım en azından sorunu bilin benimde 6.30 du yumurta rezervim kalite için kullanmıstım gelişmesi içinTamam inşallah canım deneyeceğim
Canım ben eş paketi aldım 1 ayım bitti esımde sperm hareketı ve sayısı az nasıl yapacagız bılmıyorum yasım 31
Eşim baktırmıştı sorun yoktu da yumurta kalitesini arttırmak için kullansam iyi olurAma öncelikle önce eşinle ikiniz doktora görünün canım en azından sorunu bilin benimde 6.30 du yumurta rezervim kalite için kullanmıstım gelişmesi için
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canımCanım kaç çıktı eşinin sperm değerleri tam olarak yazabilir misin sakıncası yoksa. Benim eşimin de hareketlilik az, biz de 3. eş paketindeyiz şuanda. Cumartesi günü tekrar sperm testi verecek eşim (ilk test üzerinden 3 ay geçti), umarım mfk takviyelerinin faydası olmuştur çok merak ediyorum sonucu.
Aminnnnİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım
Kuzu gelisme olursa yaz bize faydasi olmustur insallah yaCanım kaç çıktı eşinin sperm değerleri tam olarak yazabilir misin sakıncası yoksa. Benim eşimin de hareketlilik az, biz de 3. eş paketindeyiz şuanda. Cumartesi günü tekrar sperm testi verecek eşim (ilk test üzerinden 3 ay geçti), umarım mfk takviyelerinin faydası olmuştur çok merak ediyorum sonucu.