merhabalar arkadaşlar mayıs ayının sonunda mezuniyet partim var. Aslında elbisemi ve ayakkabımı aldım. Elbisem uzun sarı, ayakkabım bordo renkte bunun dışında modadan pek fazla anlamıyorum saçım , çantam ve takılar konusunda kararsızım dediğim gibi aynaya baktığımda helenistik dönemin havasını görmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :)
bu arada elbisemle ayakkabımın fotolarını buldum şimdi fikir vermeniz daha da kolaylaşır :)
@MeLeZGuZeL saç modelleri güzel bende ilk başta böyle düşündüm ama saçlarım çok uzun benim ve katsız önleri böyle örgü olup arkası açık mu kalsa çok kararsızım bide bileklik düşündüm onu da rengini bilemedim elbiseye nası bi renk gider diye ?
Elbisen güzelmiş canım benim de mayıs sonunda mezuniyetim var daha elbise alamadım ama
Bu elbiseye kolye olmaz ama dediğim gibi kalın kelepçe bileziklerden takabilirsin. Saçın katsızsa
sıkı bir topuz yapıp ya da açık bırakıp yapraklı bir taç veya tarak takabilirsin Çantanı da ayakkabına
yakın bir renk seç bence
Teşekkür ederim :) peki sence bileklik ne renk olmalı altın sarısı mı gümüş rengi mi bu arada bi çanta beğenmiştim ama rengi ayakkabıya göre daha açık kalıyo onu mu alsam ya da gümüş rengi mi ya da altın rengi mi çantayla bileklik uyumuda sağlamalıyım galiba:)
alnına sarı bant takabilirsin ya da ince bir örgü yapıp alnından geçirebilirsin yüzüne yakışırsa helen tarzında şık duruyor birde kol dirseğine yakın bilezik takabilirsin o tarza uygun
Helenistik dönem tercihim değil ama seviyorsan elbise ve ayakkabı güzel. Ama elbise bana göre dekolteli. Zaten mezuniyet baloları için modacılar da dekolteyi önermiyorlar. Bu elbisenin aynısıysa elbisen ön dekoltesi fazla bence. Ama sarı renk çok güzel her zaman hoşuma gider özellikle esmersen Makyaj olarak da sarı-kızıl tonlarda yaptırabilirsin ama sade olsun. Ayrıca şu helenistik dönem yaratmak için kızlar kafasına yapraklı taç gibi bir şey takıyorlar ya çok itici oluyor yapma onlardan sakın:)