- 18 Nisan 2016
- 30
- 6
- 86
- 29
- Konu Sahibi biktimyahu
-
Batik genelde dar giyinmek yuzunden olan bisey. Zamaninda az kalmis ama batiklari cikartip 1 kere jilet yapip sonra cikanlari tekrar agda yapabilirsin. Bende cok batik olunca oyle yapiyorum ve dar bisey giymemeye dikkat ediyorum. Kil koklerin cok belliyse bacak fondotenleri var sprey seklinde ondan alabilirsin en azindan 1 gece idare eder goruntuyu duzgunlestirirMerhabalar benim uni mezuniyetime az kaldi fakat uzun zamandir bacaklarimsa batik var ve lekeler. Lutfen bana denediginiz bir cozum yolu varsa onerir misiniz batiklarima napmam lazim 3haftaya kadar.. Batiklara cozum illa epilasyon mu yani yoksa limon vs kurlerle gecer mi az da olsa? Ponza tasi kullandim ama farkettim ki o yarayapiyor o kilin ciktigi yeri kanatarak. İsin tuhafibatiklar kollarimda davar. Cilt kendi kendine batik uretir mi? Yalnizca 3kerr agda yaptirdim kollarima yani yanlis islem olmadi ki batik olsun??? Lutfenyardim edin
Bu jileti ufak bir yere deneyeyim o zaman en iyisi.ben surekli dar pantolon giyen boroyin sanirim bunda etkisi buyukBatik genelde dar giyinmek yuzunden olan bisey. Zamaninda az kalmis ama batiklari cikartip 1 kere jilet yapip sonra cikanlari tekrar agda yapabilirsin. Bende cok batik olunca oyle yapiyorum ve dar bisey giymemeye dikkat ediyorum. Kil koklerin cok belliyse bacak fondotenleri var sprey seklinde ondan alabilirsin en azindan 1 gece idare eder goruntuyu duzgunlestirir
Peki bi fondotenleri nerde buluru watson vs de var midirGünü kurtaracak bi öneri olarak bacak fondotenleri var tavsiye ederim iyi markalarınki pürüzsüz bi bacak görüntüsü veriyor bende kullanmıştım
Vardır ben bebak marka kullanıyorum rossmandan almıştımPeki bi fondotenleri nerde buluru watson vs de var midir
Tamamdir cok tesekkurler ozellikle dizdeki kararmaya da iyi gelmesini umuyorumVardır ben bebak marka kullanıyorum rossmandan almıştım
Rica ederimmmmmTamamdir cok tesekkurler ozellikle dizdeki kararmaya da iyi gelmesini umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?