Mezuniyetim var ve batıklarım :( !

biktimyahu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
30
6
28
Merhabalar benim uni mezuniyetime az kaldi fakat uzun zamandir bacaklarimsa batik var ve lekeler. Lutfen bana denediginiz bir cozum yolu varsa onerir misiniz batiklarima napmam lazim 3haftaya kadar.. Batiklara cozum illa epilasyon mu yani yoksa limon vs kurlerle gecer mi az da olsa? Ponza tasi kullandim ama farkettim ki o yarayapiyor o kilin ciktigi yeri kanatarak. İsin tuhafibatiklar kollarimda davar. Cilt kendi kendine batik uretir mi? Yalnizca 3kerr agda yaptirdim kollarima yani yanlis islem olmadi ki batik olsun??? Lutfenyardim edin

Batik genelde dar giyinmek yuzunden olan bisey. Zamaninda az kalmis ama batiklari cikartip 1 kere jilet yapip sonra cikanlari tekrar agda yapabilirsin. Bende cok batik olunca oyle yapiyorum ve dar bisey giymemeye dikkat ediyorum. Kil koklerin cok belliyse bacak fondotenleri var sprey seklinde ondan alabilirsin en azindan 1 gece idare eder goruntuyu duzgunlestirir

Günü kurtaracak bi öneri olarak bacak fondotenleri var tavsiye ederim iyi markalarınki pürüzsüz bi bacak görüntüsü veriyor bende kullanmıştım

Bu jileti ufak bir yere deneyeyim o zaman en iyisi.ben surekli dar pantolon giyen boroyin sanirim bunda etkisi buyuk cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…