- 19 Aralık 2023
- 7
- 2
-
- Konu Sahibi papiangelopoulos
bu fotideki ayakkabı.Ayakkabın nasıl bi model?
Bence smokin değil ya. İllaki yakışan vardır ama mezuniyet gibi cici bi gün için bana fazla maskülen gelirdi.bu fotideki ayakkabı.
Şöyle ki, kep töreninde giyeceğim elbise beyaz ve resmi tören diye kapalı. Ama baloda açıkçası dekolteli giyinmek istiyorum çünkü hayata bir kez geliyoruz ve yıllardır beklediğim günde böyle dikkat çekici şık bir şey giymek en güzeli. Açık tonlardan kastın ne renkler bu aradaBence smokin değil ya. İllaki yakışan vardır ama mezuniyet gibi cici bi gün için bana fazla maskülen gelirdi.
Bebe mavisi bence ton olarak uyumsuz. Yeşil olabilir ama fıstık yeşili değil de daha soft bi yeşil daha cici olabilir. Ama ben olsam muhtemelen risk almaz açık tonlardan giderdim. Kepteki açık renk diye mi açıktan farklı bi elbise arıyorsunuz?
Şöyle ki, kep töreninde giyeceğim elbise beyaz ve resmi tören diye kapalı. Ama baloda açıkçası dekolteli giyinmek istiyorum çünkü hayata bir kez geliyoruz ve yıllardır beklediğim günde böyle dikkat çekici şık bir şey giymek en güzeli. Açık tonlardan kastın ne renkler bu arada