Öncelikle Merhaba
Lise son sınıfım.Haliyle mezuniyet telaşı.
Kep törenimiz var bu ayın sonunda.Ne giyeceğimie hala karar veremedim.Kısa boylu minyon tipliyim çok çok beğendigim çoğu şeyi alamıyorum.
İlk sorum Kep töreninde ne giyebilirim ?
Şık gömlek- Tam oturan bir Kumaş pantolon çok mu klasik kalır.Sade bir elbise mi giymeliyim?
2.sorum
Mezuniyet balomda ne giyebilirim.Uzun elbise dışında.Havuzbaşı bir mekan olcak.
Bi de maddiyat boyutu var tabi.Lise mezuniyetim için aşırı bir harcama yapmak istemiyorum önümde üniversite hayatı var daha
İlginiz için teşekkür ederim.Forever New sadece internet üzerinden mi satış yapıyor yoksa Türkiye'de şubeleri var mı ?
Güzel elbiseler var ama bulundugum civarda ulaşabileceğimi pek sanmıyorum
Bir alışveriş sitesinde gördüm ama kargo geliş süresi çok geç. Kampanyalı satılan sitelerden biri.
Canım kumaş pantolon ve gömlek yerine tiril tiril yazlık bir elbise ve babetle kep töreninde çok şık olabilirsin.
Bu aşağıdaki resimler gibi. Şimdi moda olduğu için her mağazada uygun fiyatlarla bulabilirsin. Uygun renkli bileklikler ve sade küpeyle tamamdır
Teşekkür ederim cevaplar için.Cübbe ve kepim kırmızı siyah.Minyon oldugum için baya bol duruyor.Yani içine ne giyersem dikkat çekmeyecek.
Baloda da abartılı bişey giymek istemiyorum.Haftasonu alıcam inşallah bişey artık.
Canım kumaş pantolon ve gömlek yerine tiril tiril yazlık bir elbise ve babetle kep töreninde çok şık olabilirsin.
Bu aşağıdaki resimler gibi. Şimdi moda olduğu için her mağazada uygun fiyatlarla bulabilirsin. Uygun renkli bileklikler ve sade küpeyle tamamdır Eki Görüntüle 417995
Eki Görüntüle 417996
Eki Görüntüle 417997
Kep cübbesi için bana büyük diyorsun, ben kendime göre kollarını,boyunu kestirip daraltmıştım bir de güzelce yıkayıp ütülettip giyinmiştim. Herkesin üzerinden dökülürken bende çok şık duruyordu dene derim