• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Mezuniyet için saç modellerine ihtiyacım var...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ziraatci90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
85
1
86
İzmir
Mezuniyet ufaktan yaklaşıyo ama elde var 0 :sinifsinif: saçlarım iri dalga bukleli ve kısa Melekler Korusun'daki özgürün saçı gibi yani.Mezuniyet balosunda nasıl bi saç modeli yaptırabilirim sade abartılı olmayan bi model istiyorum ama bulamadım yardımınıza ihtiyacım var :( biraz önce bi model buldum ama olur mu bilemedim sizlerinde önerilerini almak istiyorum.

Eklentiler

• $mezuniyet_sac_1.jpg
    $mezuniyet_sac_1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 122
Mezuniyet ufaktan yaklaşıyo ama elde var 0 :sinifsinif: saçlarım iri dalga bukleli ve kısa Melekler Korusun'daki özgürün saçı gibi yani.Mezuniyet balosunda nasıl bi saç modeli yaptırabilirim sade abartılı olmayan bi model istiyorum ama bulamadım yardımınıza ihtiyacım var :( biraz önce bi model buldum ama olur mu bilemedim sizlerinde önerilerini almak istiyorum.

bence güzel ama elbisen hazırmı ,resmini görsek ona göre model söyleyebilirz :)

ben lüle lüle yaptırdım dagınık bıraktım
çok güsel olmuştuı..topuz olmaz yahu

canım saçın kısaysa çıt çıt kullanarak dağınık bir topuz yaptır derim.göz mayajınıda bence biraz belirgin yaprsan harika olur

kısaca hemen bi özet geçeyim :))
yaşım 20,esmerim ve saçlarım da kısa enselerimden biraz daha uzun bukle bukle koyu kahve rengi yalnız mezuniyet zamanı ızmir şartlarında bronzlaşmayı ve saçımı bitter çikolataya boyamayı düşünüyorum zemuszemus kıyafeti daha belirlemedim ama kadınsı bişey istemediğimi biliyorum :)) yaşıma uygun,şık bi abiye düşünüyorum.görmeden bişey diyemem ama siyah çok giydim o yuzden bu sefer belki beyaz yada esmerliğime gidecek bi renk seçerim.elbiseyi aldığımda fotografını sizle paylaşırım ve öyle daha kolay karar veririz :))

canım buldugun sac modelı cok hosmus bence boyle bır sey yaptır hatta resmın cıktısını al aynısını yaptır

Back