Mezuniyet hediyesi

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Merhabar kızlar, eşim bu ay sonu mezun oluyor inşallah. Mezuniyet hediyesi olarak ne alsam bilemedim. Şöyle iyi bir marka taşınabilir şarj aleti alsam saçma mı olur sony 100 150 tl arası? sürekli sarjı bitiyor malum akıllı tlf dayanmıyor. Genelde insanlara hediye alırken onların hayatını kolaylaştırabilecek işe yarar şeyler almaya çalışırım. Bu yüzden bu geldi aklıma siz ne dersiniz?

Şarj da güzel fikir ama bence saat, kravat vb daha klasik ama modası geçmeyen hediyeler bakabilirsin.. Şarj aparatını da sonra alırsın yada yanında da alailirsin aldığın başka bir hediyenin..

Aslında düşüncen çok güzel, ihtiyaca göre, kolaylaştırıcı hediye almak ama benim düşüncem ihtiyaç durduk dururken de tamamlanır, daha özel bir güne özel bir hediye daha iyi gider bence

Evet oda olabilir aslında sarj aletini alıp yanına kravat falan alabilirim

ay ben mezun olunca bana şarj cihazı gelirse cingar çıkarırım (içimden tabi,dışa yansıtmak olmaz)
Bence şık güzel ağır bi saat alın veyaa takım elbise giyiyosa kol düğmesi

Saat sanki daha iyi bir fikir. Ben şahsen mücevher tercih ederdim kendim için. Uzun süreli kullanılabilecek, eskimeyecek ve değerini koruyan bir şey.

Taşınabilir şarj aleti daha sonraki bir zaman için ideal.

Önemli olan niyet niyet. Boşver hediyenin ne olacağını. İçinden o an ne geliyorsa onu hediye et.

sizin ince dusunceniz yeterli bence. Bana ne alinsa mutlu olurum, cunku emek ve zaman harcanmis

Saat alın ve arkasına mezuniyet tarihini filan attırın. İhtiyacı olan şeyler her zaman alınır bu özel bir gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…