• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet balosu saç modeli...Yardım lütfennnnn:)

eceekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
201
1
46
İstanbul
Kızlar Merhaba,
bu topuzlardan hangisi güzel sizce?Ben hepsini beğendim yalnız yan topuz olmayacak arkadan olacak.Elbisemin askısında fiyonk var çünkü.
Elbise hakkında da fikir vereyim: iki askılı, askılardan biri kalın diğeri incecik. Kalın askı fiyonk şeklinde ve üstünde kumaşının aynısından küçük çiçek var. Uzun, şifon, uzunlamasına parça parça hareketlendirilmiş fuşya renginde.

$images.webp$jennifer aniston topuz.webp$topuz.webp

elbisen oldukça hareketli olduğu için örgülü modele gerek yok diyorum.1. model güzel olur.ben de nişanımda yaptırdım çok güzel oldu.taş serpiştirdiler aralara da çok beğendik.

elbisen oldukça hareketli olduğu için örgülü modele gerek yok diyorum.1. model güzel olur.ben de nişanımda yaptırdım çok güzel oldu.taş serpiştirdiler aralara da çok beğendik.

Evet haklısın örgülü model fazla detay olabilir. Birinci model bende de ağır basıyor ama tek korkum saçlarımı bukle bukle kalıp gibi yapmaları. Umarım prova yapacak vakit bulurum kuaförde:)
Çok teşekkür ederim canımmm

ben 1. model gibi olan topuzları fazla kadınsı buluyorum ve dediğin gibi kalıp gibi durursa bukleler kötü gözükür...
Bence 2. model daa güzel ama örgü model de yaşına uygun ve bu sene fransız örgüsü diyorlar çok moda..
Karar senin olmakla birlikte 2. model diyorum bn.

canım yanlardan falan bukle olmadan arkadan tepeden topuz yaptırsana, illa bu modeller mı olmak zorunda. elbisen detaylıymış, sade bir topuz şık olur, sadeleştirir. makyajı da hafif yap derim.

Ben Jessica Alba diyorum
3.model en iyisi bence,önde duran buklelerden hazetmiyorumda :1:
Ayrıca örgü daha masum,sempatik gösterebilir

ben 1. model gibi olan topuzları fazla kadınsı buluyorum ve dediğin gibi kalıp gibi durursa bukleler kötü gözükür...
Bence 2. model daa güzel ama örgü model de yaşına uygun ve bu sene fransız örgüsü diyorlar çok moda..
Karar senin olmakla birlikte 2. model diyorum bn.

Teşekkürler canım, 2. model de güzel gerçekten...

canım yanlardan falan bukle olmadan arkadan tepeden topuz yaptırsana, illa bu modeller mı olmak zorunda. elbisen detaylıymış, sade bir topuz şık olur, sadeleştirir. makyajı da hafif yap derim.

Ben de buklelerden nefret ediyorum zaten:))Bu modeller olmak zorunda değil tabi ama su dalgası yaptırıp toplattıracağım...Kesinlikle sadelikten yanayım makyaj da hafif olacak kesinlikle...Teşekkürler:)

Kızlar balo iyice yaklaştı. Fuşya elbisenin altına nude(Ten rengi) ayakkabı giyiyorum. Çantam da portföy aynı renk. Sizce oje ne renk olmalı? Pastelden bir oje aldım tene yakın ama olmadı hiç:(

bence 1. model en güzeli. hatta sana teşekkür etmem lazım çünkü bu ara bende bu mezuniyet olaylarına fazlaca kafa yoruyorum en azından saç modelim kafamda şekillenmiş oldu :)

Kızlar Merhaba,
bu topuzlardan hangisi güzel sizce?Ben hepsini beğendim yalnız yan topuz olmayacak arkadan olacak.Elbisemin askısında fiyonk var çünkü.
Elbise hakkında da fikir vereyim: iki askılı, askılardan biri kalın diğeri incecik. Kalın askı fiyonk şeklinde ve üstünde kumaşının aynısından küçük çiçek var. Uzun, şifon, uzunlamasına parça parça hareketlendirilmiş fuşya renginde.

Eki Görüntüle 421876 Eki Görüntüle 421877 Eki Görüntüle 421878

ben sadece kıvırcık yapıcam bence böyle topuz falan gereksiz :D

1.yi ve 3. yü beğendim ama 1. modeli tercih et bence :) Ben maşa yaptıracağım balo yok mezuniyet var keple topuz bir arada olmaz bizim yarın bakalım :52:

Back
X