mezuniyet balosu için kıyafet

sağol şekerim öyle çok tüllü fln olmaz da güzel modeller varmış
bizimki pek abartılı olmıcak çünkü o yüzden olur mu ki diye gösterym dedim sizlere de
çıkıp azcık dolaşmam lazım sıcanlar bitsin de yerimseniben
herkese tşk ederim

ya canım kusura bakma ama ikiside güzel değil şık değiller ama diğerine nazaran ilki daha giiyilebilir
daha cıvıl cıvıl bişiler bakabilirsin imkanın varsa
çokda sıkma kendini rahat olan bişiler seçmeye bak
önemli olan eğlenebilmen benceeeee

bence ikisinide giyme daha farklı bir kıyafet al ama almıyıp birini giycem dersen birincisini giy...

ilk kıyafet idare eder ama ikincisi gecelik gibi duruyo benim fikrim arkadaşlarının yokmu daha göz alıcı kıyafetleri onlardan alabilirsin.

birincisi elde dikilmiş belli,2.cisi resmen gecelik gibi duruyo..sakın giyme ikisinideyasakkelime
ne kadar hoş fiziğin,müsaitsin daha güzel giysiler taşımaya,ne gerek var böle kıyafetlere değilmi canım benim:1hug:
hiç birşey yapmasan,giy kotunu,topuklu ayakabını,üstüne gömlek,bitti gitti..madem sade olmak istiyorsun al sana sadelik..tek yapman gereken saçına ve makyajına önem vermen olucak..yerimsenibentebrikler canım,doya doya eğlen dök kurtlarını:dance:yorumlarada umarım alınmadın tatlımŞeniz
3.üncü resim,yanı sarışın kadın gibi giy kotunu,altına topuklunu,bitti işte..

konu sahibinin isteği üzerine konu yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…