• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet balosu için kıyafet

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
arkdaşlar mezuniyet balosu için kıyafet seçmeye çalışıyorm da elimde iki kıyafet var
çok abartılı bi balo olmıycak da
yorum yapabilir misiniz
bal köpüğü olan biraz resmi
diğeri de spor gibi mi ne dersiniz? fotodakinden güzel görünüyo aslında
yorumlarınızı bekliyrm hadi canlarr
ikisi de ütüsüz burda kötü görünüyo

bu birinci

1020202k.jpg

bu ikinci
1020203b.jpg

arkası

1020204c.jpg

yandan

1020205y.jpg

Son düzenleme:
ciciş iki kıyafet de benim tarzım değil ama ilki daha hoş bence
diğeri fazla spor kalır gibi geliyor
ilkinin rengi de çok şık duruyor bence yerimseniben

kız benm de tarzım diil hiç :)) sevmem böle kıyafetler de ne giycemi şaşırdım zaten :)

bencede ilki daha hoş ikincisi çok basit kalır ilkini giyip saçlarını tepeden at kuruğu yaptırıp hafif makyaj topuklu ayakkabıyla süper olur..

bal köpüğü olan güzel ama bencede biraz daha alternatifleri çoğaltopuyorumnanaktan

Cicikızopuyorumnanaktan
Bence ilki daha hoş daha kibar ha diğeri de güzel tabi ki lakin spor,günlük veya arkadaş buluşmalarında giyilebilecek cici bir kıyafet balo için biraz sade.Penye sanırım değil miyerimseniben

İlk kıyafet bej rengine benziyor onu sade bir kolye veya küpe ile ,şık stiletto yahut zevkine göre klasik bir ayakkabı ile tamamlarsın
saçları da modern ve havalı bir topuzla coşturabilirsinzemuszemus
makyaj da oldu mu tadından yinmez:kedi:

Ben de mezuniyetim öncesi fellik fellik kıyafet aramış üç dört şehri hatta yurt dışını alt üst etmiştim şunu demeliyim ki çok abartmamak gerekiyormuş o kadar yorulmuş ve sıkılmıştım ki sonunda gözüm kapalı sade bir elbise seçmiştim

halbuki başlarda beğendiklerim daha güzeldi belki:umursamaz:

Çok kasmaya gerek yok velhasıl..
akışına bırakmalı
hatta bir arkadaşım o gece için giymişti mini fırfırlı saten bir etek üzerine de çok şık bir gömlek
en rahatımız oydu ve çok şıktı..
biz oramız buramız bozulmasın diye kontez gibi dururken ,o coşmuştu valakaydirigubbakcemile3

tadını çıkar canım

bence alternatifin varsa çıtı pıtı bir elbise al sana daha çok yakışır...
Yani biraz spor ve cıvıl cıvıl olmalı 2. elbisende spor fakat gecelerde giyilebilecek bir elbise değil...

süper öneriler çıkıyo kızlarr sizden hepinize teşekkür ederimmmm :asigim: a.s.

önemli olan burda fikir vermek...Ve benim fikrim üstündeki kıyafetlerin güzel olmadığı yönünde...yani açıkçası ben beğenmedim...1.si yaşına uygun değil.2.elbise ise evde giyilcek gibime geldi... Tatlım sen daha hoş bişeyler araştır bence...

kuzum özür dileterekten ikisinide beğenmediğimi sölemeliyim ilki çok ağır bi kere ikinciside evde giyilebilir türden çok cici mezuniyet elbiseleri var bidenem araştır azıcık daha şöle uçuşan şifonlar tatlı renkler giyebilirsin sen adın üstünde cici bi kızsın çünküm tememmi opuyorumnanaktan

5db050cee82013.jpg
1a5bec06196d13.jpg
3bfce4b8edcd13.jpg
5dec2a8012ca13.jpg

61f08de88ad213.jpg
bd7ee9ce7a1213.jpg

bi kaç model ekledim senin için bu tarzlarda bişiler bulabilirsen bence çok cici olursun zemuszemus

Back