Saç Rengi ve Saç Boyama mezuniyet balom var acil yardım :(

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
kızlar 2 gün sonra mezuniyet törenim var. saçlarımı fındık kabuğuna boyamıstım çok koyu olmustu ama baya aktı açıldı. diplerden kötü duruyor. şimdi yeni bir saç rengi istiyorum törende kötü durmasın. esmerim de.çok düşündüm ve bu renkte karar verdim bu rengi çok beğendim. esmere gider mi? nasıl elde ederim? (açıcı kullanabilirim gerekirse) hangi marka da vardır? ne olur acil yardım edin. işte istediğim renk:

Son düzenleme:
canım öncelikle tebrik ediyorum darısı başıma esmersen bence açık renkleri düşünme hoş durmuyor.kahverengi tonlarını düşün,siyah,koyu kahve,bakır gibi koyu renkler sana daha çok gidecektir.bu benim fikrim tabi,senin içine sinmesi önemli

inşallah canım göz açıp kapayana kadar bitiyor üniversite yılları :)) 2 yıl önce güzel çok acık olmayan bir sarı kullandım çok beğenmiştim ve yakıstırmıslardı da. hala o rengi söyleyenler bile var. ben bu kadar açık olmasa da bu tonlarda bi renk istiyorum. nette gördüm çok hoşuma gitti. beğenmezsem tekrar koyuya dönebilirim. çok cırtlayacağını sanmıyorum aslında ama bilemedim. baloda iilgi çeksin istiyorum saçlarım :)

Son düzenleme:
bende seneye yaşıcam bu heycanı az kaldı canım ille sarı tonları diyorsan,çevrendekilerde yakıştırdıysa resimdeki renk çok hoş, kafana takılmasındansa dene bence hem istediğin gibi dikkat çekici bi renk o kesin :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…