• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezun olan arkadaşlar nerdesiniiiizz?:)

PUGUM

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
103
0
316
İstanbul
eveeeet, bu dönem mezun oldum diplomamı da aldım kızlar değişik bi duygu hoşuma gittiii sırnaşık şeysırnaşık şey

Tebriklerr çok sevindim umarım bende bu duyguları yaşarım :)
aöf turizm okuyorum bende henüz ilk senem

Mezunları en erken eylül ayında en geç ekim ayında buralarda görürüz bütünlemeye kalan arklar var ona göre mezun olacaklar çoğunluk bütünlemeye kaldı yani 1-2 ay beklicen :)

burdayımmmmmm....henüz diplomamı almadım elimede geçtiğime ait belge gelmedi ama int.geçtiğimi öğrendim...inş. geçmişimdir....mezunum artıkkkkkkkkkkk....

bende mezun oldum kızlar,dün diploma we onur belgemi aldım çok deişik bi duygu gerçekten...birazda buruk bi duyguydu öğrenci kartımı falanda aldılarr,artık resmi olarak öğrenci değilimm:gitme: mezun olan bütün arkadaşları tebrk ediyorumm..:hooray:

2006 yılı Kamu Yönetimi mezunuyum.Uzun süre medya sektöründe çalıştım.ıyi paralar kazandım hiç kpss'yi düşünmedim.Geçen yıl eşim Erzuruma tayin olunca işden ayrılıp evde oturmak zorunda kaldım.Bu sebebten dolayı kpss'yi denemeyi düşündüm.Ancak çevremdekiler mezun olduğum bölümden yerleşmenin çok zor olacağını söyleyince meslek lisesi mezunu olduğum için yerleşmemin bu şekilde kolay olacağını düşünüp liseden kpss ye girdim ve 71 puan aldım.Hiç bir yere yerleşemiyorum.Keşke üni.den başvursaymışım.Şimdilerde tekrar okumaya karar verdim.Sil baştan okuyorum.Hayırlısı olur inşallah.

2006 yılı Kamu Yönetimi mezunuyum.Uzun süre medya sektöründe çalıştım.ıyi paralar kazandım hiç kpss'yi düşünmedim.Geçen yıl eşim Erzuruma tayin olunca işden ayrılıp evde oturmak zorunda kaldım.Bu sebebten dolayı kpss'yi denemeyi düşündüm.Ancak çevremdekiler mezun olduğum bölümden yerleşmenin çok zor olacağını söyleyince meslek lisesi mezunu olduğum için yerleşmemin bu şekilde kolay olacağını düşünüp liseden kpss ye girdim ve 71 puan aldım.Hiç bir yere yerleşemiyorum.Keşke üni.den başvursaymışım.Şimdilerde tekrar okumaya karar verdim.Sil baştan okuyorum.Hayırlısı olur inşallah.

çok uzun zaman geçmiş ve ben böyle bi başlık açtığımı bile unutmuşum o yüzden öncelikle özür diliyorum..sizin şu andaki durumunuzu merak ettim ne yaptınız kpss ye tekrar ünv.den girdiniz mi?ya da şu anda okuyo musunuz?ben de hiç memurluk düşünmüyordum ama bu sene kpss ye giricem inş hakkımızda hayırlısı bakalım..

arkadaşlar netten ögrendım bende mezunum eve sınav kagıdı gelmedı henüz bende pazartesi almaya gitcm diplomamı:))

Back