- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kısa bir süre önce bebeğimi kaybettim.Şimdi yavruma güzel bir mezar yaptırmak istiyorum.Lakin yaptırmak için belli bir süre geçmesi gerekli mi?Çökme felan yapmasını istemiyorum.Başından böyle acı yaşayan arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var.Hayat malesef acımasız arkadaşlarım bebeklerine beşik bakarken ben malesef mezar bakıyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Erken doğum oldu.6,5 aylık doğdu 3 gün yaşadı oğluşum ve malesef kaybettimAllah sabir versin, basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin demeyecegim cunku o zaten tertemiz bir melek.
Rabbim acinizi hafifletsin. Ne kadarlikti acaba? Ahh bir annenin evlat acisi yasamasi kadar zor bir sey yok. Rabbim sabir verisin..
Allah razı olsun aynen bol sabır ve güc versin rabbim çok zor bir acıymışÇok üzüldüm Rabbim sana güç versin
Valla mantıklı hemde imam komşumuz bir sorayım.Zaten yavrumun namazınıda o kılmıştı Onlar daha iyi bili,r teşekkür ederimcanım başn sağolsun sabırlar verin mahallenin imamı yok mu ona sor en iyi cvbı o verir
Evet arkadaşım çoğunluk bir yıl demiş bende bilgim olmadığı için açıkcası güller çiçekler içinde olsun istiyorum tertemiz yanii ne biliyim çökerse yada bi şey olursa üzülürüm İyi bir araştırma yapayım bari1 yıl bekleme olayını burda duydum ilk defa vefat eden tanıdıklarımın mermeri hemen yapıldı hiçbir şey olmadı yapan ustayla alakalı bence.
İnşallah sağolasın arkadaşım sağlam bir usta bakmalıyım galibaBiz beklemeden 2 ay sonra yaptırdık babamın mezarını Çökme olmadı sanırım usta ile ilgili
Allah size sabır versin cennette kavuşun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Erken doğum oldu.6,5 aylık doğdu 3 gün yaşadı oğluşum ve malesef kaybettim
Valla mantıklı hemde imam komşumuz bir sorayım.Zaten yavrumun namazınıda o kılmıştı Onlar daha iyi bili,r teşekkür ederim