Teşekkür ederim Allah razı olsun.Benimde hiç bir bilgim yok belki arkadaşlarım yardımcı olur dedim.off fena oldum. meleğinize Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın. sizede sabır diliyorum. konuyla alakalı bilgim yok maalesef.
Sağolasın arkadaşım teşekkür ederim.Çok üzüldüm. Başın sağolsun. Meleğine Allah'tan rahmet sana da sabır diliyorumMezar konusunda bir fikrim yok
Sağolasın canım Allah razı olsun.oO zaman beklemek gerekecek galiba..Başınız sağolsun, sabırlar dilerim.
Konu hakkinda bilgim yok tam anlamıyla ama biz 1 sene kadar beklemiştik babamın mezarını yaptirmak için, toprağın biraz oturması gerekiyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim 1 yıl beklemek gerekecek o zamanallah sabır versin, mezarlara mermer yaptırmak için en az 1 yıl geçmesi gerekiyor diyolar
Allah razı olsun arkadaşım sağolasınAllah sabır versin konu hakkında bilgim yok maalesef
Yok canım 1 yıl beklemesine gerek yok bir aile dostum kızını kaybetti çok yakın bir zamanda 3 ay olmadı daha vefat edeli kızın ailesi mezar mermerini yaptırdı çökme vs gibi bir durum olmadı biraz da yapan ustayla alakalı güzel yaparsa birşey olmaz.Teşekkür ederim 1 yıl beklemek gerekecek o zaman