Mezar Konusunda bilgi

DelyDoly

90+ Delysi Hürremgillerden Babysii
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
13.997
72.318
43
Çok kısa bir süre önce bebeğimi kaybettim.Şimdi yavruma güzel bir mezar yaptırmak istiyorum.Lakin yaptırmak için belli bir süre geçmesi gerekli mi?Çökme felan yapmasını istemiyorum.Başından böyle acı yaşayan arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var.Hayat malesef acımasız arkadaşlarım bebeklerine beşik bakarken ben malesef mezar bakıyorum

off fena oldum. meleğinize Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın. sizede sabır diliyorum. konuyla alakalı bilgim yok maalesef.
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Benimde hiç bir bilgim yok belki arkadaşlarım yardımcı olur dedim.

Başınız sağolsun, sabırlar dilerim.
Konu hakkinda bilgim yok tam anlamıyla ama biz 1 sene kadar beklemiştik babamın mezarını yaptirmak için, toprağın biraz oturması gerekiyor diye biliyorum.

allah sabır versin, mezarlara mermer yaptırmak için en az 1 yıl geçmesi gerekiyor diyolar

Başınız sağolsun, sabırlar dilerim.
Konu hakkinda bilgim yok tam anlamıyla ama biz 1 sene kadar beklemiştik babamın mezarını yaptirmak için, toprağın biraz oturması gerekiyor diye biliyorum.
Sağolasın canım Allah razı olsun.oO zaman beklemek gerekecek galiba..

Allah sabir versin.Topragin cokmesi icin belli bir sure beklemeniz gerekiyor.Kabristanlarin etrafinda genelde bu isleri yapanlar olur,onlardan bilgi alin yasadiginiz yere gore ne zaman cokme yapar,ne zaman mezar yapilir soylerler size.

Teşekkür ederim 1 yıl beklemek gerekecek o zaman
Yok canım 1 yıl beklemesine gerek yok bir aile dostum kızını kaybetti çok yakın bir zamanda 3 ay olmadı daha vefat edeli kızın ailesi mezar mermerini yaptırdı çökme vs gibi bir durum olmadı biraz da yapan ustayla alakalı güzel yaparsa birşey olmaz.

Başın sağolsun bu arada.

Allah sabir versin, basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin demeyecegim cunku o zaten tertemiz bir melek.
Rabbim acinizi hafifletsin. Ne kadarlikti acaba? Ahh bir annenin evlat acisi yasamasi kadar zor bir sey yok. Rabbim sabir verisin..

allah rahmet eylesin. toprağın tam oturması için 1 yıl beklemek gerekiyor senesi dolması gerek bebeğinizin

Çok zor bir durum,Başınız sağolsun bu konuda fikrim,üzerinden sene geçince yapıyorlar bizim burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…