Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Meyvelere aşeriyorum var mı benim gibi olan..
- Konu Sahibi zonox
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 1 Ocak 1970
Ya iste bizimkindede çıkıntı gördü pipi göremedi ama erkek gibi dedi meraktan catliyorumbenimkinin alttan görüntüsü bacak arası yani bir dolgunluk var ama bu pipi değil dedi doktorumuz.
- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
- 1 Ocak 1970
sanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.Buda benim ki ben bişey goremedimEki Görüntüle 1541458
- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- 1 Ocak 1970
Bende çıkıntı goremedim ama doktor oyle dedi merakla bekliyorum ne olacaksanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.
- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- 1 Ocak 1970
Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)sanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.
- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
- 1 Ocak 1970
canım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
bu bebeğimde sol kasıktaydı hep sol kasığım ağrıdı.. ama cinsiyetle alakalı mıdır bilemiyorum :)
bu arada senin ilk bebeğin mi?
- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
- 1 Ocak 1970
canım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
bu bebeğimde sol kasıktaydı hep sol kasığım ağrıdı.. ama cinsiyetle alakalı mıdır bilemiyorum :)
- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- 1 Ocak 1970
Ayyy benimde öyle inşallah benimde sağlıklı sihhatli bir kızım olur. Olmazsada rabbimin vardır bir bildiğicanım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.
- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- 1 Ocak 1970
yok canım benimde 2. bir oğlum var 7 yaşındacanım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.
- 30 Mayıs 2009
- 36
- 12
- 88
- 37
- 1 Ocak 1970
Benim ilk baştan beri sağ kasığında agri oluyordu oğlum olcak kizimda da sol taraftaydi agriCanım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- 1 Ocak 1970
benimde öyleydi oğlumda sağ kasığım hep ağrıdı. bundada sürekli sol kasığım ağrıyor ama doktor erkek dediBenim ilk baştan beri sağ kasığında agri oluyordu oğlum olcak kizimda da sol taraftaydi agri
- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
- 1 Ocak 1970
canım, sanırım benimki de erkek ben usg videosunu izledim pipi gördüm. anlıyorum genitalden.. sağlıkla gelsinler artık ne yapalım:)benimde öyleydi oğlumda sağ kasığım hep ağrıdı. bundada sürekli sol kasığım ağrıyor ama doktor erkek dedi
- 18 Eylül 2007
- 182
- 45
- 98
- 40
- 1 Ocak 1970
aaaaaa son kontrolündemi verdi videosunu doktorun kız dediği zaman mı? emin misin canım?canım, sanırım benimki de erkek ben usg videosunu izledim pipi gördüm. anlıyorum genitalden.. sağlıkla gelsinler artık ne yapalım:)